Уште 2 месеци Б.Ц.

Најјакиот транзиционен политчар во историјата на транзициите. Човеков "single-handedly" ја држеше Македонија во ебана транзиција повеќе од 15 години. Единствениот инволвиран од почетокот па до сега. Во 90-тите за секој ТВ дуел добиваше по 4 години власт. Приватизации, октоподи, смена на име и знаме, државјанства и што уште не, за на крај да го изберат за Претседател.

Невидени работи.

Со претседателот на Републиката или со лицето БЦ (кој како љуби да го нарекува) може да се справат само еднооки и пецко и никој друг.

Тој е мајстор на зборот, натпросечно интелигентен (што не мора да значи дека интелигенцијата ќе ја користи за доброто на сите нас) и многу практичен во својата непредвидливост, a особено потпомогнат од пресовите на дпмне кои почнуваат и завршуваат со него, како да нема поважни работи во земјата од лицето (а бициклистот освен да го прашува лицето, нема што друго да каже, па мора да си ја оправда својата егзистенција како таков, т.е. својата функција и да си ја заработи платата со прашања) па му го дигаат и рејтингот и егото а веројатно и "другото јас" т.е. долниот.

Не знам навистина од што би ни се стресиле м...пардон коленичињата.Б.Ц.е испеана песна која секој ја научи.Или подобро речено почна да личи на ќор-фишек кој прави многу галама а ефектот е никаков.Треба еднаш тие во СЕ-ДЕ-СЕТО да сфатат дека младите сили кои ги имаат остареа чекајќи да влезат каде сто треба да ги заменат.Но знаеќи ја препотентноста на водачите ќе треба да помини уште многу време да отстапат.Но нема врска дотогаш Никола може да биде раат.И не само што не се силни сега СДСМ туку стануваат смешни.Личат на штрби кучиња кој опинаат да каснат.Или личат на некој кој е заглавен во жив песок и како да мрдни да излези подлабоко пропаѓа.А Шеќерка е скечој.

Не знам навистина од што би ни се стресиле м...пардон коленичињата.Б.Ц.е испеана песна која секој ја научи.Или подобро речено почна да личи на ќор-фишек кој прави многу галама а ефектот е никаков.Треба еднаш тие во СЕ-ДЕ-СЕТО да сфатат дека младите сили кои ги имаат остареа чекајќи да влезат каде сто треба да ги заменат.Но знаеќи ја препотентноста на водачите ќе треба да помини уште многу време да отстапат.Но нема врска дотогаш Никола може да биде раат.И не само што не се силни сега СДСМ туку стануваат смешни.Личат на штрби кучиња кој опинаат да каснат.Или личат на некој кој е заглавен во жив песок и како да мрдни да излези подлабоко пропаѓа.А Шеќерка е скечој.

nesum mnogu siguren...da bese taka nikoj od vemeroto nemase ni da go spomne , ama ne ........... od usta ne go vadite ..:) ........................rekov jas odamna deka samo gwujo moze da ne zaebe.....ke go vrati toj brane u politika...na golema vrata....:)

nesum mnogu siguren...da bese taka nikoj od vemeroto nemase ni da go spomne , ama ne ........... od usta ne go vadite ..:) ........................rekov jas odamna deka samo gwujo moze da ne zaebe.....ke go vrati toj brane u politika...na golema vrata....:)

Сакаш да речеш и по Б.Ц.- Ц.Б.?:pos2:

branko.jpg

една епоха доага при својот крај...

%7BBD537CB6-C7C9-4A1D-92BF-7DCA3868038F%7D_branko-2.jpg
\

Не би рекол дека е крај... :smir::smir::smir: Бранко (фала Богу) се враќа на политичка сцена како лидер на СДСМ и како никогаш појак во политиката...:smir::smir::smir:

Човекот кој направи колку - толку да можевме со гордост да се кажеме Македонци, а сега Гвујо и тоа ни го одзеде... Гордоста си замина, но се надевам дека ќе се врати, а Бугариве ќе си отидат еднаш за секогаш...

Има кој не се секирај , се работи на тоа .Ке бидеш благовремено известен :helou:

Abe znam deka rabotite 7 godini ama ne vi uspeva,samo od dpBne zad reshetki sea za sea,kriminalot kaj funkcionerite na dpBne od Mars se gleda a pak za SDSM 7godini kutri dpmneovci obvinuvate deka go ima a 7 godini ne ste dokazhale,za greota ste dur i nervoza ve fakja.Samo Branko za takvite kako tebe i dpBne. :baeh:

:) DO dusa mozese i porano ama nikogas nee kasno .kako obiucen gragjanin ke nema imunitet i nema koj da go zastiti.:)aj ke vidime sto kiese slucuva vaka nee interesno grujo sam da vladee:) interesno so kakva prikaska ke izleze brane :).

kako obiucen gragjanin ke nema imunitet i nema koj da go zastiti.

Abre koga vi vikam deka vie od DPMNE ste naivni vie ne mi veruvate,izglea mozokot vi se isushil za vreme prerodbata pa ne vi teknuva deka po zavrshuvanje na pretsedatelskiot mandat Branko ima 1 godina imunitet.

fanatic ...kazhi mi dali se osekjash sega glup? :helou:

Abe znam deka rabotite 7 godini ama ne vi uspeva,samo od dpBne zad reshetki sea za sea,kriminalot kaj funkcionerite na dpBne od Mars se gleda a pak za SDSM 7godini kutri dpmneovci obvinuvate deka go ima a 7 godini ne ste dokazhale,za greota ste dur i nervoza ve fakja.Samo Branko za takvite kako tebe i dpBne. :baeh:
Ситна риба си ти , хоштаплерче што за вреќа брашно јаде трици овде , а за една лесковачка сере по српски форуми .Мене лично , ни Бранко , ни Грујо , а најмалку ти , може само да ми се фатите :helou:

Abre koga vi vikam deka vie od DPMNE ste naivni vie ne mi veruvate,izglea mozokot vi se isushil za vreme prerodbata pa ne vi teknuva deka po zavrshuvanje na pretsedatelskiot mandat Branko ima 1 godina imunitet.

fanatic ...kazhi mi dali se osekjash sega glup? :helou:
eee ke pomineee i taaa 1 godina ete kaj e za edna godina ,ako ne zagine vo sobrakajka:):smir:pred vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom