Уште 2 месеци Б.Ц.

У реду е, џабе е губењево време овде да праиме празни муабети, може така до 1001 и назад,кога епилогот ти го кажав 100 пати. Ај седи раат.

tvojot epilog sto mi go kasuvas e licno tvoj i zatoa nemoj da go nametnuvas
na kraj kraeva zivi bili pa videli...sto bi rekle nekoj od severnite kraevi

Ајде бе Бране за една недела дочека 22рата страна да ти ја куцаме и сетне си бил политички мртов....

ПА ако некој го оживеа Бранко тоа беше ВМРО ДПМНЕ кои на секоја прес конференција го бараа, е сега и народот ќе го бара тоа да го знаете.

Не дека Бранко не е којзнае шо, но помало зло од она бугарофилското врежано во крвта на ВМРО ОВЦИТЕ
а ако има трета опција би ја подржал дефинитивно да не извади од кризава, но се разбира да не биди третиот пат на ѕинго и компанија.

Ајде бе Бране за една недела дочека 22рата страна да ти ја куцаме и сетне си бил политички мртов....

ПА ако некој го оживеа Бранко тоа беше ВМРО ДПМНЕ кои на секоја прес конференција го бараа, е сега и народот ќе го бара тоа да го знаете.

Не дека Бранко не е којзнае шо, но помало зло од она бугарофилското врежано во крвта на ВМРО ОВЦИТЕ
а ако има трета опција би ја подржал дефинитивно да не извади од кризава, но се разбира да не биди третиот пат на ѕинго и компанија.
Среќа што нема многу вакви шупаци како тебе кој најголемата патриотска партија во Македонија ја сваќаат како ‘‘бугарофилска„.
Прашај си го Дедо Киро (ќоравиот) и чиче Бране (наркоманот) кој ја продаде Македонија, Го сменија и знамето, и името. И пак има некои клошари (Анти-македонци) кои ги подржуваат.
:oftopic: И смени го Аватарот не си достоен за да го имаш

Среќа што нема многу вакви шупаци како тебе кој најголемата патриотска партија во Македонија ја сваќаат како ‘‘бугарофилска„.
Прашај си го Дедо Киро (ќоравиот) и чиче Бране (наркоманот) кој ја продаде Македонија, Го сменија и знамето, и името. И пак има некои клошари (Анти-македонци) кои ги подржуваат.

Која е патриотска молимте кажими?
ДПМНЕ е патриотска, ма што зборуваш човече?
све бугарофил до бугарофил, ги величите бугарашите и им давате признанија 90 проценти од членството имате бугарски пашапорт, како и вашите вечни лидери.

Засрами се како човек што така се осмелуваш да ја наречеш најбугарофислката партија - патриотска, можеби е патриотска но за бугарската националност, но не за МАКЕДОНЦИТЕ.

LELE LELE LELE so pamet ke bese!!!

све бугарофил до бугарофил, ги величите бугарашите и им давате признанија 90 проценти од членството имате бугарски пашапорт, како и вашите вечни лидери.

Засрами се како човек што така се осмелуваш да ја наречеш најбугарофислката партија - патриотска, можеби е патриотска но за бугарската националност, но не за МАКЕДОНЦИТЕ.

Oh mori mila majko dali vam ke vi dojde pamet vo glava???
A bre ej svestete se kaj se naogjate i vo kakva situacija sme!!! Neli gledate deka sme dojdeni do kraj i kako narod i kako drzava.

не вреѓам никого, туку покажувам како изгледа да бидеш вреѓан

така исто се чувствуваат и комуњарите/социјалдемократите кога ги вреѓате вие вмроовците[/quote

ne e vo red da gi vredjash site clenovi na edna politicka partija
jas nikogash ne sum rekol deka site clenovi na sdsm se loshi ludje
loshi se samo rakovodstvata na sdsm.
b-crvenkovski-go ograbi mak-stopanstvo i razni aferi kako tat i shto ushte ne.
hari kostov ja napushti premierskata funkcija so obrazlozenie deka ima premnogu korupcija.
vlado buckovski cisti promashaj proba ama ne go biva.
rada sekerinska izigravashe klovn na poslednive parlamentarni izbori .
a shto da kazeme za z-zaev-8-milioni evra i taka nataka
na sdsm mu e potrebna svezja krv.:toe:
OSTVARUVAME

ВМРО-ДПМНЕ има над 400 000 членови. и ти викаш дека тие се бугарофили.
Вмро функционира беспрекорно така да нема какви мани да се наоѓаат и за тоа комуњарите ја декларираат како Бугарофилска партија.
-Иавини за агресивноста во претходниот пост.

branko.jpg

една епоха доага при својот крај...

Човекот кој издаде десетици илјади државјанства, човекот со октоподот, човекот кој ја приватизираше Македонија, човекот со пунтото...човекот кој не повикува на промена , човекот кој го промени името...си оди...

кој беше овој човек и што остави зад него???

[/IMG]

Komunjaru nazad vo SDSM ! ! ! Da nema zabuni ova se odnesuva za B.C. P. na R.M ! ! !:vozbud:

tvojot epilog sto mi go kasuvas e licno tvoj i zatoa nemoj da go nametnuvas
na kraj kraeva zivi bili pa videli...sto bi rekle nekoj od severnite kraevi
Па јас тоа ти го кажувам цело време. Џабе само ќе се раскараме овде, ќе шириме омраза меѓу себе за некои гом*ари таму, што можат да праат што сакаат ,а ние ќе млатиме само слама.

А што е ВБРО ДПМНЕ?
ВМРО - Врховистичко бугарска револуционерна организација
ДПМНЕ - Дебилна психопатско-ментално-ненормална единка
:)Sdsm e prodolzena raka na srbo komunistite, toa na sekogo treba da mu bide jasno sdsm srbo komunisi koj neja sakaaat makedonija nezavisna i suverena .Sdsm ima edistvena cel unistuvanje i nepostoenje na makedonskiot narod .jasno kako dva i dva.:toe:

Да, слични како тебе. Ем си постар, работиш,имаш шанса да кренеш револуција како Лех Валенса(мислам дека тој беше),избори се за народот. Еве, јас сум постдипломец, немам работно искуство, помлад сум. Ти бар ги разбираш(демек) повеќе работите, бујрум,воведи не нас младите во борба за името, идентитетот и др. национални вредности. Ама не на форумов. Е така ќе покажеш дека си патриот, и дека не за џабе се чукаш во гради. Ама пак ќе повторам...Не на форумов.:tv:

POWER-MKD, ти само концентрирај си се на твојот пост-дипломски, за луѓе како тебе би требало да има иднина, барем по она што го читам од твоите пораки
не знам што ти е темата на тезата, ама немој да ти биде нешто трендовско како право на ЕУ, бидејќи додека магистрираш или докторираш, дисертацијата ќе ти вреди толку колку што му вредела на некој PhD со тема "социјализмот и самоуправувањето" пред распадот.

Јас би ти препорачал интелектуална или индустриска сопственост, многу профитабилна дејност

POWER-MKD, ти само концентрирај си се на твојот пост-дипломски, за луѓе како тебе би требало да има иднина, барем по она што го читам од твоите пораки
не знам што ти е темата на тезата, ама немој да ти биде нешто трендовско како право на ЕУ, бидејќи додека магистрираш или докторираш, дисертацијата ќе ти вреди толку колку што му вредела на некој PhD со тема "социјализмот и самоуправувањето" пред распадот.

Јас би ти препорачал интелектуална или индустриска сопственост, многу профитабилна дејност
Неее, не сум меѓународно.:wink: Ќе биде нешто за кривични дела, криминал итн...п.с немој сеа после ова некој да напише "еее за темата за криминал и крадење прашај ги Бранко, Љубчо, Никола","СДСМ,ВМРО,беа лопови,од таму имаш материјал"...значи, само му одговорив на пријателот, ништо повеќе.:smir:

Неее, не сум меѓународно.:wink: Ќе биде нешто за кривични дела, криминал итн...п.с немој сеа после ова некој да напише "еее за темата за криминал и крадење прашај ги Бранко, Љубчо, Никола","СДСМ,ВМРО,беа лопови,од таму имаш материјал"...значи, само му одговорив на пријателот, ништо повеќе.:smir:

немој кривично право, тоа е исто така многу профитабилно, но ептен нечесно и неморално заради тоа, впрочем ти знаеш подобро како се вика тоа "attorney-client privilege"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom