Уште 2 месеци Б.Ц.

Za neshtata da stanat pojasni malo retro od minatoto na SDSM:

27.05.2003 00:00
Грчкиот Парламент денеска ја ратификуваше Спогодбата за стабилизација и асоцијација меѓу Македонија и Европската унија, со што се отвора патот за ратификација на уште 23 билатерални договори помеѓу Атина и Скопје.

Eve dokaz deka sme bile na vistinskiot pat od 2002 do 2006 godina so SDSM a znae kade sme na koj pat so DPMNE sega nekoj?
se znae po koj pat ne vodeshe sdsm po patot na ::mist:
OCAJ
BEZNADEZJNOS I DEPRESIJA.
I ZATOA NARODOT GI KAZNI:toe::nesum:

А што е ВБРО ДПМНЕ?
ВМРО - Врховистичко бугарска револуционерна организација
ДПМНЕ - Дебилна психопатско-ментално-ненормална единка

AUU SHTO E MNOGU MNOGU E!!!!!!!!!!!!
MNOGU ZLOBA I OTROV ISFRLENO OD EDEN MLAD COVEK.
AKO TE PRAVI SRECEN DA NAVREDUVASH DRUGI SAMO NAPRED...:bravo:
EH MOJ PRIJATELE SVOJTE FRUSTRACII LECIGI DODEKA IMASH VREME
GOSPOD NEKA TI E NAPOMOSH.:pop:

Па кога некој ке биде побиен со аргументи не му останува ништо друго освен да вреѓа. И така нема речник за да се носи со нас по паметните. :helou:

Za neshtata da stanat pojasni malo retro od minatoto na SDSM:

27.05.2003 00:00
Грчкиот Парламент денеска ја ратификуваше Спогодбата за стабилизација и асоцијација меѓу Македонија и Европската унија, со што се отвора патот за ратификација на уште 23 билатерални договори помеѓу Атина и Скопје.

Eve dokaz deka sme bile na vistinskiot pat od 2002 do 2006 godina so SDSM a znae kade sme na koj pat so DPMNE sega nekoj?
You are still not a complet idiot. Unfortunaltly some parts are still missing.
:tapp:

Ajde ajde,pochnuvajte so vregjanje vo nedostig na argument i fakt...samo ushte eden dokaz deka zad arniot konj prashina se kreva :helou:

Абе одбројувате, абе еј да не ве рестартираат, имајте го тоа во превид!

ВМРО-ДПМНЕ има над 400 000 членови. и ти викаш дека тие се бугарофили.
Вмро функционира беспрекорно така да нема какви мани да се наоѓаат и за тоа комуњарите ја декларираат како Бугарофилска партија.
-Иавини за агресивноста во претходниот пост.

не грешка си, ВМРО ДПМНЕ има 1 милјарда членови

ps;ti vikam jas sam si ja ebes kauzata

Jas ti vikam deka si ti probugar ti ne mi veruvash,samo Bugar i Probugar kje mu kazhe na Makedonec da si ja ebe sopstvenata kauza.E aj sega pronajdi se vo tekstov i vidi dali se osekjash za glup.

SuicideMessiah

„Секој си го фали краставото магаре„

Koja ti e poentata po tret pat te prashuvam so mojot profil,temata e za Branko ne za mene.A i kaj go gleash Branko pak tamu kaj shto celish.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom