US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Муратоглу збори коленото, Серена рамо ја болело, многу идиотски и без респект кон Плишкова.
Во игра неможев да забележам знаци дека нешто ја боли... какви удари имаше во целиот тек на мечот како вол мава.. ја боли неа нешто друго.. ебате кравата...[DOUBLEPOST=1473385392][/DOUBLEPOST]
Значи Граф 22, Серена 22 :) Изедначени се. За пензија нема шанси додека не ја помине.
Иначе забораив да те известам дека летот во кој требаше да биде Стен е пренасочен кон Буенос Аирес :D
Го одложија у 5до12, за сабота :oops:... мајќе им га шашаво .. кога се возат со лоу баџет компании..

Значи Штефи Граф останува еден гренд слем пред Серена ? 22 Штефи 21 Серена... така и да остане да бог да.... инаку фалеше Марија и нејзиното стенкање.... што се случи со Марија сега момци ? 1 година суспензија ? Ќе се врати ?
2 godini ima suspenzija, koga ke ee vrati ima da stenka sa site pari. :D

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Го одложија у 5до12, за сабота :oops:... мајќе им га шашаво .. кога се возат со лоу баџет компании..
Ти кажав ја уште вчера кое ќе биде финалето, за (во случај на нет да играш) да си фатиш некој денар на 2.50 за Стен во текот на првиот сет.
Сеа утре бркај го во Копачка. Се разбира пак Стен :)

Серена сака да стигне до 25 слема, ама почнаа некои клинки да ја тепаат. Догодина ако земе барем два би требало да успее да стигне до најмногу на сите времиња, видиќемо. Времето ја гази.

Тешка таа работа за Серена, стара е и веќе на доста тенисерки им се може против неа.

Марија стенка за сите пари у некоја соба сега , штета шо не иде у живо. :D

Џокица рутински во првиот сет , М нема од Монфилс.

Боље нека му ги предаваат него да глеаме вакви криминални "полуфиналиња" . Што е со дупливе бе, дај нека дое Шарапова нека игра помалце ќе напраи... На кое ниво дојде тенисов мајко мила.
Што е најтрагично и сам е свесен дека освен 3-0 и 3-1 не е спремен за 5 сета игра, и си губи прв сет од соблекувална. А најбитен му е. Немам коментар, страшно, и Новак да го прашаш ќе се смее.

Павлашек и Кени Де Шепер прееска играа поубав тенис од ова што сега оди на Артур Еш. За срамота е циркузантот црн, очобол!

Боза тенис... ајде Стен-Кеј ќе биде бољје....[DOUBLEPOST=1473454750][/DOUBLEPOST]Левог рамена га мучи....

Последно уредено:
Не го гледав мечот до сеа, уклучувам на 1-0 четврт сет, не знае кај тера Монфис.

Ебати лигавецот, полуфинале стигнуваш на грен слем и како пичка после секој поен.

monf.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom