Добар малиов.. и серва.. и бекенд... добаар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јбм ти "nick" ако мислиш дека човекот од аватарот не може да се врати од 2-1.Мислам дека Надал не го гледаме веќе во 1/4 финале на некој грендслем,но ај да догледаме...
Stef,ne te razbrav bash, de povtoriАко нема повреди, Ноле, Енди, Рафа, Нишикори, Раониќ, Стан и Тием би требало сигурно да играат, е сеа останува осмото место, дали Гаел дали Марин, со оглед на тоа дека Бердих нема да игра до крајот на годината. Јас мислам Гаел ќе иде.
Новаковци кај сте бе, нигде ве нема, му предадоа два меча на Новак и не ви е интересно а?Ај вечер Едмунд кога ќе го плесне Новаче може ќе се нацртате на темава.
![]()
Каде се фановите на Новак, тоа прашав. Појасно ти е?Stef,ne te razbrav bash, de povtori![]()
Ne be,toa razbrav, drugiot del,neshto so pleskanje beshe.A i nervozen si neshto .Nepotrebno,bez nervozi,pobedi podobriotКаде се фановите на Новак, тоа прашав. Појасно ти е?
Па да, за Едмунд мислев, а мечот сеуште не е одигран. Таман работа, не сум нервозен, тотално опуштен, знаев дека максимум овде беше 1/2 финале. Друго нешто те занима?Ne be,toa razbrav, drugiot del,neshto so pleskanje beshe.A i nervozen si neshto .Nepotrebno,bez nervozi,pobedi podobriot
Sega shto e prichinata,samodoverbata,nekoja povreda ili ednostavno tolku moze ?Па да, за Едмунд мислев, а мечот сеуште не е одигран. Таман работа, не сум нервозен, тотално опуштен, знаев дека максимум овде беше 1/2 финале. Друго нешто те занима?
Не знам од каде дека јас сум го омаловажувал Пуј, али добро. Прашај неколку членови што ме прашуваа да го играат Надал на спортска 3-0 да тепал што им викав. Нормално, не очекував да изгуби, али не ми е нешто пресензационално ова. Пуј е добар играч, веќе е топ 20, има неколку одлични победи, 2 пати Ферер, Гаске, Тием, Делпо на Вимблдон... Не е заебанција братот. Е сега околу Рафа. Човекот 2 месеци немаше пипнато рекет во раката поради зглобот, отиде на ОИ со незалечен зглоб, така да не знам кој од Рафа очекувал да го освои Слемов и слично, можда некој што не разбира ништо. Му треба време додека да фати вистинска форма, па сам знаеш на земјата колку осцилираше оваа година и какви мечеви преживуваше. Околу форхендите, тоа е ствар на самодоверба што се надевам ќе ја реши во брзо време затоа што веќе неколку меча губи на овој начин.Sega shto e prichinata,samodoverbata,nekoja povreda ili ednostavno tolku moze ?
I ne palamudi okolu ochekuvanjata,zavchera bevte vo trans,ta brutalen Rafa,perfekten i sl.
Mats sega pametno kaza,Rafa mora da bide poagresiven, mora da evoluira kako shto napravile Novak,Fed i Andy.
Auuu,sekoja chest za Lucas,kako go nadigra takticki,plus na psiha,nebare e 30 god. Majstorishte.Mislam deka ti neodamna go omalovazuvashe,mislam na Wimby beshe, a maliov poleka poleka shiba nakaj top 10