US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
14203155_1754916001391810_3014261696181315906_n.jpg

Таман мислиш Томич станал константен, губи од Дамир (немам сервис) Џумхур на тврда... :tapp:

Џумхур го има измислено тенисот за Томич.
Се надевам не си сериозен :) Освен што е фајтер тежок ништо друго нема, он и Села не знам како залутале у топ 100. Ае за земја разбирам, ама на тврда мене не може да ме тепа.

Се надевам не си сериозен :) Освен што е фајтер тежок ништо друго нема, он и Села не знам како залутале у топ 100. Ае за земја разбирам, ама на тврда мене не може да ме тепа.
Aу Роже, Извини не те препознав.

Брат, Надал го тепаше... :D

Предадена :D Ако е за тоа Браун два пати го тепаше најрегуларно, па не мислиш сигурно дека го измислил тенисот за Томич.
Toмич не е тенисер бе човек. Тој е рекреативец. Ако му тргне арно, ако не ќе ти стои на терен. Томич да тренира колку што тренира Џумхур ќе беше топ 20 играч досеа и со неколку турнири освоени.

Предадена :D Ако е за тоа Браун два пати го тепаше најрегуларно, па не мислиш сигурно дека го измислил тенисот за Томич.
Не, шала на страна, убаво ти пишал Петар подоле. Томиќ е рекреативец, ликот не се померува на ритерн, во поените не трча, све од место игра. Да ја имаше посветеноста на Дамир ќе беше стандарден топ 10 тенисер. Веројатно Дамир никогаш нема да има кариера каква што има Томиќ, односно успеси, али дефинитивно Дамир вади максимум од своите можности, тренира, се труди, а слепецов и покрај сиот талент и предиспозиции он си игра курташак.

Не, шала на страна, убаво ти пишал Петар подоле. Томиќ е рекреативец, ликот не се померува на ритерн, во поените не трча, све од место игра. Да ја имаше посветеноста на Дамир ќе беше стандарден топ 10 тенисер. Веројатно Дамир никогаш нема да има кариера каква што има Томиќ, односно успеси, али дефинитивно Дамир вади максимум од своите можности, тренира, се труди, а слепецов и покрај сиот талент и предиспозиции он си игра курташак.
Пишав ја уште погоре дека невиден фајтер е Џумхур, се бори свака част. Муабетот ми беше за талентот на едниот и другиот.

Весели предаде без борба против Ѓоковиќ. Значи Новак оди во третото коло, причината не ја знам, видов само на резултати дека има walkover.

Повреда која ја влече веќе месец дена. И Иснер умира, има среќа Новаче. :D

Едмунд поседува еден од најдобрите форхенди на турот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom