Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џумхур го има измислено тенисот за Томич.Таман мислиш Томич станал константен, губи од Дамир (немам сервис) Џумхур на тврда...![]()
Се надевам не си сериозенЏумхур го има измислено тенисот за Томич.
Aу Роже, Извини не те препознав.Се надевам не си сериозенОсвен што е фајтер тежок ништо друго нема, он и Села не знам како залутале у топ 100. Ае за земја разбирам, ама на тврда мене не може да ме тепа.
Брат, Надал го тепаше...Се надевам не си сериозенОсвен што е фајтер тежок ништо друго нема, он и Села не знам како залутале у топ 100. Ае за земја разбирам, ама на тврда мене не може да ме тепа.
Вака и мене ми рече ако се сеќаваш ....Aу Роже, Извини не те препознав.
Друг е контекстот на муaбeтотВака и мене ми рече ако се сеќаваш ....![]()
ПредаденаБрат, Надал го тепаше...![]()
Toмич не е тенисер бе човек. Тој е рекреативец. Ако му тргне арно, ако не ќе ти стои на терен. Томич да тренира колку што тренира Џумхур ќе беше топ 20 играч досеа и со неколку турнири освоени.ПредаденаАко е за тоа Браун два пати го тепаше најрегуларно, па не мислиш сигурно дека го измислил тенисот за Томич.
Не, шала на страна, убаво ти пишал Петар подоле. Томиќ е рекреативец, ликот не се померува на ритерн, во поените не трча, све од место игра. Да ја имаше посветеноста на Дамир ќе беше стандарден топ 10 тенисер. Веројатно Дамир никогаш нема да има кариера каква што има Томиќ, односно успеси, али дефинитивно Дамир вади максимум од своите можности, тренира, се труди, а слепецов и покрај сиот талент и предиспозиции он си игра курташак.ПредаденаАко е за тоа Браун два пати го тепаше најрегуларно, па не мислиш сигурно дека го измислил тенисот за Томич.
Пишав ја уште погоре дека невиден фајтер е Џумхур, се бори свака част. Муабетот ми беше за талентот на едниот и другиот.Не, шала на страна, убаво ти пишал Петар подоле. Томиќ е рекреативец, ликот не се померува на ритерн, во поените не трча, све од место игра. Да ја имаше посветеноста на Дамир ќе беше стандарден топ 10 тенисер. Веројатно Дамир никогаш нема да има кариера каква што има Томиќ, односно успеси, али дефинитивно Дамир вади максимум од своите можности, тренира, се труди, а слепецов и покрај сиот талент и предиспозиции он си игра курташак.