US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Не не, Плискова е далеку од Пуиг, подобра тенисерка е каде каде. Мастерсов и беше врв на кариерата, до сега секако, има она освојувано и други турнири од пониска категорија и победувано доста подобри тенисерки. Страшна а Каролина, сервис моќен, разорни удари од основна, она ми е ко Чилиќ слична, и по техника и по конституција.
Знам дека е моќна, освен движењето што и е проблем друго се има. Ама Мугуруза го има се истото дури на повисоко ниво, па кикса на 2,3 слема секоја година.

Знам дека е моќна, освен движењето што и е проблем друго се има. Ама Мугуруза го има се истото дури на повисоко ниво, па кикса на 2,3 слема секоја година.
Мугуруза ќе си биде врвна тенисерка уште долго време, нема зима за неа. Киксовите сеа јбг, жени се и се е можно со нив. :D

Најк со бојава жолта на сите играчи на која им е спонзор ги имитира Адидас од Ролан Гарос со зебра опремата?

Ако се суди по почетокот, има Јержи што да понуди тука, е сега колку ќе трае...

Edit: Еве и медикал тајмаут, сега Новак проблем има и со десната надлактица...

2eee60b0b83bf1bc8cbb348f68bf82e5.jpg

Последно уредено:
Само мене ми изгледа дека се мачи Новак со бекхендов или?

Иначе штета за Јержи првиов сет. Многу квалитетен тенис прикажа, ама сервисов му потфрли тотално. Какви бомби лупаше порано сега ни брзина, ни сервис во поле (под 50%) да се надеваме дека ќе продолжи во наредниве сетови со ваква игра.

Последно уредено:
vo koj univerzum ova se smetat za grdo jas nz, ali uredu...
2rorxmt.jpg
2rorxmt.jpg
Индијка бе брат, циганка, на таа пара да ебе да ебе...он циганка фатил [emoji23] чул ваљда дека ќе го прати 7 години среќа...[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Индијка бе брат, циганка, на таа пара да ебе да ебе...он циганка фатил [emoji23] чул ваљда дека ќе го прати 7 години среќа...[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Абе и Калифа е циганка, ама ... :drk:

Досега 21 брејк на мечот Јири Весели - Сакет Минени, Весели спаси и меч топка.

Усра мотката Новак. Играј сеа 4 сета глуп еден.

Дaј некaкo сеa некa изгуби 4-6 и 3-6
Гo имaм тoтaл минус 18.5
Или некa предaде и тaкa oд Весели пaк ќе изгуби

Сафарова само два поени изгуби во 5 сервис гејма.:facepalm: Го искина патуљакот Гаврилова со слајс сервис,ја чисти од теренот.

Халеп газе, бравос!
Зверев е катастрофа, овој Брандс уште по катастрофа, не се знајт таму што ќе се дешава.
Едит; брејк, ајдеее александарее :)[DOUBLEPOST=1472577021][/DOUBLEPOST]ајде ова да ми се објасни: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:ccc.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom