US Open 2014 [25 август - 8 септември]

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Гришо многу неискусно изигра, а нигерчево нетипично за него му изигра многу паметно, во сите 3 сета во клучните моменти си се бранеше а Гришо си напаѓаше и грешеше. А дека Монфилс не бил спремен кондиционо тешка работа прави цигански финти како и секогаш, уште 2 сета да се играа ке трчаше како коњ. Сега со Федерер у најмaла рака сет му зима ма да мислам толку му беше ...

Хахаха ова Бугариве ми се многу смешни, ко Монфилс да им е крив што Димитров не знае. :D
Монфилс да не му беше случајно крив за оној зицер на 6-4 во тај брејкот во вториот сет?

Монфилс е ултра забавен лик, секогаш навивам за него. Штета што нема три грама мозок, ќе беше топ 5 играч. Денес мечот го решија неиузнедените грешки на Димитров. Штета за Бугарчето, никако да го направи најважинот исчекор, иако оваа сезона му е одлична.

Требало да останеш
ajde be , pa da te ostavam tuka hormonalniot da go pravish Supermen.
Inaku , Monfils definitivno glumi zamor , a toa shto samo vrakja i povlekuva vo defanziva mu e taktika , ako go gledavte posledniot mech negov protiv Djovak ke znaete za shto zboram . Ama Dimitrov sam sebe se ubijal , fanovite na Grigor treba da mu se lutat , ne na Gael. Chudo kolku e panichar na reshavacki topki Grigor .
A Simon 12 asa dosega , chuden mech , vo servisot go jade na Marin , a ovoj pak vo dolgite razmeni i igrata na base linot .

Хаха хормоналниот. :) Ради вакви ликови ко андеркавер и трт мрт скролам низ темиве за спорт

Хаха хормоналниот. :) Ради вакви ликови ко андеркавер и трт мрт скролам низ темиве за спорт
Ne smeam drug zbor da upotrebam , ke me tuzibabat , a za hormonite nema koj da se buni , ta on javno sam si bara dozvola ( i mu davat dozvola) da gi koristi. Tuku , da go batalime Nadul , ke se vrati on pojak kako i sekogash , ke gi pobedi povredite shto go machat ( skoro site delovi od teloto mu bea povredeni , greota chovekot) , bateto Simon se povampiruva be , epten dobro i zrelo igra , za negovi standardi , otide u 5 set mechot

Монфилс е ултра забавен лик, секогаш навивам за него. Штета што нема три грама мозок, ќе беше топ 5 играч. Денес мечот го решија неиузнедените грешки на Димитров. Штета за Бугарчето, никако да го направи најважинот исчекор, иако оваа сезона му е одлична.
Ја едно не разбирам. Како, ебано какоооооо не успеа цел живот да ја среди физичката спрема... Ликот е 190+ висок, се движи како да е газела, беспрекорно, а не може да издржи повеќе од два сета во топ ритам.

И уште една работа не ми е јасна, такви предиспозиции има за офанзивен тенис, или пак оној Новаковиот стил на тенис, а он игра дефанзивно во поголемиот дел од мечевите.

Ја едно не разбирам. Како, ебано какоооооо не успеа цел живот да ја среди физичката спрема... Ликот е 190+ висок, се движи како да е газела, беспрекорно, а не може да издржи повеќе од два сета во топ ритам.

И уште една работа не ми е јасна, такви предиспозиции има за офанзивен тенис, или пак оној Новаковиот стил на тенис, а он игра дефанзивно во поголемиот дел од мечевите.

Ја едно не разбирам. Како, ебано какоооооо не успеа цел живот да погодиш барем едно кобење :)))))
Она што е Монфилс во тенисот., тоа е Штеф во подфорумот :))))

Sent from my iPad using Tapatalk

Cilic sekoja cest. So takva visina da izigra pet seta na visoko nivo (Simon igra vo zivotna forma) i so fenomenalna igra od base linot , respect . Ubeden sum deka ke igra polufinale , Berdych ili Thiem gubat sigurno

Ја едно не разбирам. Како, ебано какоооооо не успеа цел живот да погодиш барем едно кобење :)))))
Она што е Монфилс во тенисот., тоа е Штеф во подфорумот :))))

Како мислиш кобење? Не сакав да укобам ниту еден играч денес, иако сакав Димитров да пројде. Зар јас сум му крив што се изнапромашува денес? :)

Како мислиш кобење? Не сакав да укобам ниту еден играч денес, иако сакав Димитров да пројде. Зар јас сум му крив што се изнапромашува денес? :)

Па и да Знаеш овие денови си у добра форма.. Чера Кажа Монфилс сигурно губи од Гришо, ...за време на мечот насетуваше пресврт на 2:0..
:)))

Па и да Знаеш овие денови си у добра форма.. Чера Кажа Монфилс сигурно губи од Гришо, ...за време на мечот насетуваше пресврт на 2:0..
:)))

Секој озбилен играч ќе го свртеше мечот без трошка проблеми, но не и Димитров. Ако го гледаше ќе знаеше за што зборувам. :)
Еден тон шанси не искористи Димитров, промашуваше и промашуваше... Нема глава сеуште Григор за големи работи, а и плус не може да одигра повеќе од 3 удари на бекенд во еден ист поен. Секој нареден удар му е или во дно на мрежа или во аут или хоум ран.

Ако едвај стоел монфилс како победи бе ?како што каживате 2 сета зел а капнат човекот а? не го гелдав мечот амао ва што го кажувате немал огика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom