Неуба уста имам бе, од 3-4 на 3-6 0-2, а ја имам +. Страшно.Гулбис за сега без брејк против Хас, 3-4 за Германецот и сервис за Гулбис.
Е ела погоди го кога му се игра, плева од пари се неговите родители.Знаев дека тој меч ќе има возбудувања, овој Хас е во добра форма оваа година, а Гулбис ако му е денот и ако му се игра пружа баш добар отпор.
краааааааааааааааааааааааааааааај ! 3-6 4-6 6-4 7-5 6-3Каков Гулбис, разгалена мамина маза- идиот - сноб. GOGOGO Хас!!!!!!!!!!!
Па легенда е, 7-6 7-5 4-3* (40 30*) против Федерер прокоцка, всушност и искусен е од 0-2 да губи, еве му и денес исто сценариоГолема загуба за тенисот е секогаш кога лик (идиот) како Гулбис ќе победи легенда како Хас.
Клајстерс нема да игра повеќе?Овој Гулбис уште кога плачеше во Македонија кога играше Дејвис Куп (кога ИЗГУБИ) , теренот не му чинеше , има огромен ИКС од мене , цел е пречкртан . На челото му пишува дека е галено детиште.Не знам како го симпатишете .
Клајстерс поразена . Крај на кариерата . Респект легендо !
Преморен е Хас, иначе него вакви испади не му се случуваат, ииграше многу тенис во последно време а во години е.
Па легенда е, 7-6 7-5 4-3* (40 30*) против Федерер прокоцка, всушност и искусен е од 0-2 да губи, еве му и денес исто сценарио