Кај мене се е нормално. Нема ништо. До Еуроспортот е.А бе мене Еуроспортов нешто ме зеза, или ветеров се слуша од што е јак?
Е баш така бе младичу. И ја ги гледам и цело време тоа си викам.Само нека се врати што побрзо Рафа, ич не ми е гајле што ќе направат овие вечерва.
Епа за жал,тиа са дома,и гледаат на тв,така да ќе мора да се задоволиш со ова.Глупо финале. Федерер - Надал многу подобро ривалство со далеку по "Машка" игра.
Удри го 2-3 пати телевизорот, ќе се опрајА бе мене Еуроспортов нешто ме зеза, или ветеров се слуша од што е јак?
Најверојатно е до мојот телевизор, пошто и сликата ми е некако цела изместана, издолжена, нешто можеби е пореметено во опциите.Кај мене се е нормално. Нема ништо. До Еуроспортот е.
Тоа ќе да е решението....Удри го 2-3 пати телевизорот, ќе се опрај
Фали и тоа премногу.Е баш така бе младичу. И ја ги гледам и цело време тоа си викам.
Ова ќе оди во пет сета, само што јас нема да можам да го изгледам. Генерално кој повеќе сила ќе има во нозете тој ќе тепа. Нејсе.Фали и тоа премногу.
Во вакви услови под дифолт имаме еден скоро сигурен финалист на едната страна од ждребот. А кога е и Рафа тука тогаш работите се менуваат од корен.
Едит: АУУУУУУ секој чест за Новак, што све стигна во поенов.