Кај мене се е нормално. Нема ништо. До Еуроспортот е.А бе мене Еуроспортов нешто ме зеза, или ветеров се слуша од што е јак?
Е баш така бе младичу. И ја ги гледам и цело време тоа си викам.Само нека се врати што побрзо Рафа, ич не ми е гајле што ќе направат овие вечерва.![]()
Епа за жал,тиа са дома,и гледаат на тв,така да ќе мора да се задоволиш со ова.Глупо финале. Федерер - Надал многу подобро ривалство со далеку по "Машка" игра.
Удри го 2-3 пати телевизорот, ќе се опрајА бе мене Еуроспортов нешто ме зеза, или ветеров се слуша од што е јак?
Најверојатно е до мојот телевизор, пошто и сликата ми е некако цела изместана, издолжена, нешто можеби е пореметено во опциите.Кај мене се е нормално. Нема ништо. До Еуроспортот е.
Тоа ќе да е решението....Удри го 2-3 пати телевизорот, ќе се опрај![]()
Фали и тоа премногу.Е баш така бе младичу. И ја ги гледам и цело време тоа си викам.![]()
Ова ќе оди во пет сета, само што јас нема да можам да го изгледам. Генерално кој повеќе сила ќе има во нозете тој ќе тепа. Нејсе.Фали и тоа премногу.
Во вакви услови под дифолт имаме еден скоро сигурен финалист на едната страна од ждребот. А кога е и Рафа тука тогаш работите се менуваат од корен.
Едит: АУУУУУУ секој чест за Новак, што све стигна во поенов.![]()