- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабеЌе го јаде Ноле...
Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабеЌе го јаде Ноле...
Опцуј го еднаш да фати како за Серена вчера.Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабе
Има шанси Џокович да тепа со 5гема или слабо вака .. да се надевам или не на ливчево прв пат на тикет го редам него Се мислев дали 1Хенд -4.5 или 40.5 + се одлучив за првото па што биде нека биде
хахахх кај овој обратно ќе фати уште толку ќе се разигра мареј поарно да не пцујамОпцуј го еднаш да фати како за Серена вчера.
Како што тгнало тој дали ќе освои сет пак да победи со 5 разлика го стуткав уште сега ливчето
Абе па и ти, си личат,не за друго.Брои некој колку пати српскиов коментатор, Енди Мареј го нарече Енди Родик. Се утепав од смеење.
Му се меша бе .. загрижен е нема повеќе комплименти за новак ...Брои некој колку пати српскиов коментатор, Енди Мареј го нарече Енди Родик. Се утепав од смеење.
Еве го бе, го поправи сервисотГлеам брејков како го напраи и стварно не можам да сватам што е проблемов денес со Ноле, једино објаснување ми е дека е срушен тотално после начинот на кој го загуби првиот сет и после фактот што неговиот прв сервис е беден па не игра со некоја голема самодоверба кога е на свој сервис.
Има шанса да се врати и во овој сет ама целосно не го отпишувам па макар и губи 2-0.