- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабеЌе го јаде Ноле...![]()

Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабеЌе го јаде Ноле...![]()
Опцуј го еднаш да фати како за Серена вчера.Не зборувај пред мене ... аку сум стално против него сега навивам за него тикетов да не ми отиде заџабе![]()
Има шанси Џокович да тепа со 5гема или слабо вака .. да се надевам или не на ливчевопрв пат на тикет го редам него
Се мислев дали 1Хенд -4.5 или 40.5 + се одлучив за првото па што биде нека биде
![]()
хахахх кај овој обратно ќе фати уште толку ќе се разигра марејОпцуј го еднаш да фати како за Серена вчера.![]()
Како што тгнало тој дали ќе освои сет пак да победи со 5 разлика го стуткав уште сега ливчето
Абе па и ти, си личат,не за другоБрои некој колку пати српскиов коментатор, Енди Мареј го нарече Енди Родик. Се утепав од смеење.![]()
Му се меша бе .. загрижен е нема повеќе комплименти за новак ...Брои некој колку пати српскиов коментатор, Енди Мареј го нарече Енди Родик. Се утепав од смеење.![]()
Еве го бе, го поправи сервисотГлеам брејков како го напраи и стварно не можам да сватам што е проблемов денес со Ноле, једино објаснување ми е дека е срушен тотално после начинот на кој го загуби првиот сет и после фактот што неговиот прв сервис е беден па не игра со некоја голема самодоверба кога е на свој сервис.
Има шанса да се врати и во овој сет ама целосно не го отпишувам па макар и губи 2-0.