US Open 2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ме интересира дали ке има пренос на кабловска од УС опен?

Слушнав нешто дека го скинале еуроспорт Кејблтел?
Уште него да го скинат и да им го скинам на мајка им, па кој кур ќе плаќам ќе ти ебем и кабловска и све у пичку лепу материну. Сите јаки канали ги пребација на дигитална, аааа одма еве трчам да турам дигитална КУРРРРР !!!!!!, ако закасниш да платиш опа ете ги на скала сечат антена, матер им ебам непрофесионален да им поебам.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Уште него да го скинат и да им го скинам на мајка им, па кој кур ќе плаќам ќе ти ебем и кабловска и све у пичку лепу материну. Сите јаки канали ги пребација на дигитална, аааа одма еве трчам да турам дигитална КУРРРРР !!!!!!, ако закасниш да платиш опа ете ги на скала сечат антена, матер им ебам непрофесионален да им поебам.
Милојко, поубаво се изразуви и темата не е за Кабелнет.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Џоковиќ немаше никакви проблеми да го совлада хрватот.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
За мене не е изненадување што Иванович изгуби навистина е премногу слаба многу ја форсираат само.
Премногу слаба ?

Пред една година тенисерка број еден. Играла 12 финалина од кој 8 победила. На гренд слем турнирите е со скор од 57 победи и 19 порази.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Ne e slaba nego e vo kriza od koja ocigledno neumee da se izvadi, premnogu i udri u glava i slavata i parite i ednostavno pukna ne umeese da se nosi so toa. Slab karakter :toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Премногу слаба ?

Пред една година тенисерка број еден. Играла 12 финалина од кој 8 победила. На гренд слем турнирите е со скор од 57 победи и 19 порази.
за мене да,не е соодветно рангирана треба да биде околу 30.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
За мене не е изненадување што Иванович изгуби навистина е премногу слаба многу ја форсираат само.

Друже и удри славата во главата...Премногу пари слава еднакво на Шарапова...

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Wozniak денеска ке победи на Muaresmo 100%:smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нема шанси, слаба е Вознијак за Морезмо.:helou:
Moжно е изненадување,Возниак многу напредува во последно време,а Морезмо не е ништо посебно.

Од она што синоќа го гледав кај жените,Шарапова покажа добра игра,но веќе во трето коло може да игра со Дементиева,па ќе ја видиме.Денес многу интересно би требало да биде на мечот Клајстерс-Бартоли.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Moжно е изненадување,Возниак многу напредува во последно време,а Морезмо не е ништо посебно.

Од она што синоќа го гледав кај жените,Шарапова покажа добра игра,но веќе во трето коло може да игра со Дементиева,па ќе ја видиме.Денес многу интересно би требало да биде на мечот Клајстерс-Бартоли.

Да само што се две сестри Возниак едната е подобра мн.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Да само што се две сестри Возниак едната е подобра мн.
Возниак беше од Канада така ?
Не знам да има сестра,ако ја имаш помешано со Возниацки од Данска ? Или па има сестра..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom