US Open 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира дали ке има пренос на кабловска од УС опен?

Слушнав нешто дека го скинале еуроспорт Кејблтел?

Уште него да го скинат и да им го скинам на мајка им, па кој кур ќе плаќам ќе ти ебем и кабловска и све у пичку лепу материну. Сите јаки канали ги пребација на дигитална, аааа одма еве трчам да турам дигитална КУРРРРР !!!!!!, ако закасниш да платиш опа ете ги на скала сечат антена, матер им ебам непрофесионален да им поебам.

Уште него да го скинат и да им го скинам на мајка им, па кој кур ќе плаќам ќе ти ебем и кабловска и све у пичку лепу материну. Сите јаки канали ги пребација на дигитална, аааа одма еве трчам да турам дигитална КУРРРРР !!!!!!, ако закасниш да платиш опа ете ги на скала сечат антена, матер им ебам непрофесионален да им поебам.
Милојко, поубаво се изразуви и темата не е за Кабелнет.

За мене не е изненадување што Иванович изгуби навистина е премногу слаба многу ја форсираат само.

Премногу слаба ?

Пред една година тенисерка број еден. Играла 12 финалина од кој 8 победила. На гренд слем турнирите е со скор од 57 победи и 19 порази.

Ne e slaba nego e vo kriza od koja ocigledno neumee da se izvadi, premnogu i udri u glava i slavata i parite i ednostavno pukna ne umeese da se nosi so toa. Slab karakter :toe:

Премногу слаба ?

Пред една година тенисерка број еден. Играла 12 финалина од кој 8 победила. На гренд слем турнирите е со скор од 57 победи и 19 порази.

за мене да,не е соодветно рангирана треба да биде околу 30.

За мене не е изненадување што Иванович изгуби навистина е премногу слаба многу ја форсираат само.

Друже и удри славата во главата...Премногу пари слава еднакво на Шарапова...

Wozniak денеска ке победи на Muaresmo 100%:smir:

Нема шанси, слаба е Вознијак за Морезмо.:helou:
Moжно е изненадување,Возниак многу напредува во последно време,а Морезмо не е ништо посебно.

Од она што синоќа го гледав кај жените,Шарапова покажа добра игра,но веќе во трето коло може да игра со Дементиева,па ќе ја видиме.Денес многу интересно би требало да биде на мечот Клајстерс-Бартоли.

Moжно е изненадување,Возниак многу напредува во последно време,а Морезмо не е ништо посебно.

Од она што синоќа го гледав кај жените,Шарапова покажа добра игра,но веќе во трето коло може да игра со Дементиева,па ќе ја видиме.Денес многу интересно би требало да биде на мечот Клајстерс-Бартоли.

Да само што се две сестри Возниак едната е подобра мн.

Да само што се две сестри Возниак едната е подобра мн.
Возниак беше од Канада така ?
Не знам да има сестра,ако ја имаш помешано со Возниацки од Данска ? Или па има сестра..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom