US Open 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Kim ja ispisa istorijata noceska, se somnevam deka nekoja teniserka nekogas ke napravi takvo vracanje vo tenisot. Sekoja cest postavi nekoi rekordi sto ke ostanat za sekogas. Najvise mi se dopadja sto doadja skromno na mec odigra tenis i si odi, ovie sega sto se aktuelni imam vpecatok deka im e povazno kakva haljina ke oblecat, kakva sminka, frizura ke imaat otkolku kako ke igraat. Bas me izraduva vcera sto go osvoi US Open.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако Дел Потро ја повтори играта од сношти, мислам дека има шанси и против Федерер.

lane62

izguben vo svemirot
Член од
25 август 2009
Мислења
145
Поени од реакции
1
mecot snosti bese fenomenalen....kako da ne igraa polufinale! sekoja cest za dvajcata!...bese uzivanje da se gleda!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Немам зборови едноставно и со леснотија го помина Џокович..Очекувам победа во финалето..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Неверојатен,фантастичен меч...така сака публиката...ми падна малку жал за Џоковиќ имаше нервоза ама тоа е...:toe:

П.С.Честитки за Клајстерс.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Прекрасен меч :vozbud::vozbud: Прекрасна игра и на Џоковиќ и на Федерер :smir:

п.с. во колку е финалето вечер? :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.921
Поени од реакции
23.345
Ако Дел Потро ја повтори играта од сношти, мислам дека има шанси и против Федерер.

Вака од моја гледна точка Дел Потро не беше толку добар колку што беше Надал слаб.

За вечер очекувам победа на Роже од 3-1

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Честитки за Клајстерс,Федерер и Дел Порто,се надевам на јако финале вечер..мој тип 3:1 за Фед...

П.С. Претпоследниот поен на Федерер --> :drk:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Па да, можда ќе му земе еден сет евентуално во тај-брејк, на негов сервис би требало да биде сигурен, а за правење брејк мора да ризикува до максимум, да ги крати поените со силни и прецизни удари кон линиите, на крај краева нема што да изгуби, успех е што стигна до финалето. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Едено големо БРАВО за Ким.....:vozbud: играта што ја прикажа во текот на целиот УС опен беше на доста високо ниво, а посебно во финалето беше импресивна - повеќе од заслужена титула... таква игра од мајка, и пред се од спортист кој паузираше цели 3 години искрено не очекував... според мене таа е моментално рекет број еден во светскиот тенис... капа долу

За вечерашниот напревар нема што посебно да очекувам - мислам дека претпоставувате кој ќе биде победникот?! :) Само се надевам дека Дел Потро достојно ќе загуби и нема да доживее дебакл :toe:
Здравје догодина со(да се надеваме) фит Надал ќе очекуваме прекин на доминацијата на Федерер :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Беше добар натпревар иаку Џоковиќ заслужи барем 1 сет. А што направил толку Федерер мале мале, цц абе секој тенисер во ваква ситуација ке го направи, секој тенисер треба да го знае ова, а сега битна е и прецизноста, Надал имаше ваква ситуација со Дел Потро, беше потешка ситуацијата но излезе аут од тај обид. Не велам дека нема врска овој поен што го доби меѓу нозе, туку се запаливте сите како никој да не го може ова.

Инаку вечер, ако игра Дел Потро како што играше со Надал, тешко ке биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom