Urban Rock Fest @ Метрополис арена - 29.01.2011 - ОТКАЖАН

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Џастин Бибер има најслушано (гледано) видео на сите времиња. Вришти од квалитет.:)
Деца од 12-13 години гласаат на тие листи, не музички критичари.
Во статијата е напишано за продажба на синглови/албуми, а не за гласања.

Во статијата е напишано за продажба на синглови/албуми, а не за гласања.
Искрено, не ја прочитав, само наслов видов, ама знам за што се работи.:)
Исти курац, таа музика ја конзумира публика на таа возраст.:)
Не ни пишале колку гоа/транс/[random] твој жанр изведувачи се во топ 100 листата. Имаш информации од тоа?:)

Не е проблемот музиката туку што истите бендови се вртат цело време и доаѓаат тука секој 2 месец. Чорба од август навака 2 3 пати беше, а претходно исто скоро на секои 3 месеци.

Сине,рок музика не може да слуша секој,така да...и сам глеаш што слушаат младиве денеска.Бибер,Слаткаристика и Аца Лукас,ја искрено немам видено дете помало што слуша рок.
И не ме интересираат никакви факти,и никој да не слуша рок јас пак ќе слушам и не може никој да ме предомисли.

Факти од британските топ листи доминирани од поп музика и не е баш веродостојно ниту може да се генерализира на тај начин, ако за младината у британија кои ги купуват тие синглови шо се продават на топ листите најпопуларна е поп музиката, не значи дека на рок музиката и опаднала вредноста, тука дека новата генерација у британија не знае да цени вистински вредности. А и не се согласувам со тебе дека 50 годишни луѓе ни би одиле на концерт, ако ја сакаш музиката годините не се пречка никаква. ја лично не би ојдел на концертот, не ги слушам тие бендови освен рамбо амадеус, он е шоумен, си го бива човеко едноставно, и нешто од леб и сол..

Чорба веќе вистина ги слушам многу ама искрено не би дал пари за пак пошо сум ги слушал 2 пати, Електрични Оргазам... пф шознам не би, Леб и Сол нееее 100 пат, а Рамбо Амадеус ее то можда :) да се посмеј ме :)

Нешо се шири муабет дека е откажано ова? Наводно од фејсбук потекнал муабетов. Некој да каже нешо повеќе ако знае?

А мене ме нападнаа кога реков дека на музикава и опаѓа заинтересираност... Shame on you.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom