I
Intex
Гостин
Џастин Бибер има најслушано (гледано) видео на сите времиња. Вришти од квалитет.

Деца од 12-13 години гласаат на тие листи, не музички критичари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џастин Бибер има најслушано (гледано) видео на сите времиња. Вришти од квалитет.
Во статијата е напишано за продажба на синглови/албуми, а не за гласања.Џастин Бибер има најслушано (гледано) видео на сите времиња. Вришти од квалитет.
Деца од 12-13 години гласаат на тие листи, не музички критичари.
Искрено, не ја прочитав, само наслов видов, ама знам за што се работи.Во статијата е напишано за продажба на синглови/албуми, а не за гласања.
Факти од британските топ листи доминирани од поп музика и не е баш веродостојно ниту може да се генерализира на тај начин, ако за младината у британија кои ги купуват тие синглови шо се продават на топ листите најпопуларна е поп музиката, не значи дека на рок музиката и опаднала вредноста, тука дека новата генерација у британија не знае да цени вистински вредности. А и не се согласувам со тебе дека 50 годишни луѓе ни би одиле на концерт, ако ја сакаш музиката годините не се пречка никаква. ја лично не би ојдел на концертот, не ги слушам тие бендови освен рамбо амадеус, он е шоумен, си го бива човеко едноставно, и нешто од леб и сол..
http://brkajrabota.mk/showtime/muzika/rambo-go-otkazha-nastapot-na-urban-rock-festivalНешо се шири муабет дека е откажано ова? Наводно од фејсбук потекнал муабетов. Некој да каже нешо повеќе ако знае?
А мене ме нападнаа кога реков дека на музикава и опаѓа заинтересираност... Shame on you.
А мене ме нападнаа кога реков дека на музикава и опаѓа заинтересираност... Shame on you.
Да бе да, бендовите џез и блуз свират, нели?Не е до музиката, до бендовите е. Зашто се правиш луд со сила...