Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
181cm co 70kg.По мое мислам дека можи да се стави уште некое килце ако е можно то :)

1,87 и 65 килограми...датибам метаболизмот глуп :хаха:...али задоволен сум и овака :)

Уфффф.. 187 висок, а ако иам над 52-3 кила идеме у кафана на моја сметка -.-

Сериозно ова?
Лелелеле коски и кожа си бе. Ова е претерано.

http://www.angelfire.com/folk/laska/zabava/tezina.htm
Tи фалат 17 килограми за идеална тежина и имаш индекс на телесна маса 14,8 а под 18 се смета за премала тежина=анорексија.

Јадеш ли ти нешто?

Не е можно да си толку слаб,грешка си.Ја сум висок и 180 имам 80 кг и сум нормален,грешка си измери се ќе видиш.

Сериозно ова?
Лелелеле коски и кожа си бе. Ова е претерано.

http://www.angelfire.com/folk/laska/zabava/tezina.htm
Tи фалат 17 килограми за идеална тежина и имаш индекс на телесна маса 14,8 а под 18 се смета за премала тежина=анорексија.

Јадеш ли ти нешто?

Уфффф.. Дома не може да ме наранат.. Али таков ми е метаболизмот јбг -.-
Ваљда ќе се опраам -.-
Пробав пред година дена да се здебелам, седев дома, гнетев ко вол по 6 пати дневно јадев и израснав од 1.65 на 1.85 -.- Накачени килограми = 0

Не е можно да си толку слаб,грешка си.Ја сум висок и 180 имам 80 кг и сум нормален,грешка си измери се ќе видиш.

Не си ме видел, да ме видиш каков сум се ќе ти стане јасно.. Страв ми е на вага да застанам -.- Ко грисина сум.

Уфффф.. Дома не може да ме наранат.. Али таков ми е метаболизмот јбг -.-
Ваљда ќе се опраам -.-
Пробав пред година дена да се здебелам, седев дома, гнетев ко вол по 6 пати дневно јадев и израснав од 1.65 на 1.85 -.- Накачени килограми = 0

Не си ме видел, да ме видиш каков сум се ќе ти стане јасно.. Страв ми е на вага да застанам -.- Ко грисина сум.

Си пробал со пивски квасец?Земи такво ќе те здебели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom