Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Сум слушнал, али не сум пробал.. Може да се испроба.

Пробај го,имав другар многу слаб,почна да го зема сеа неможе у нормала да се врати.Како и да е многу ќе ти помогне.

Свислион ги има,околу 600ден е едно паковање со многу таблети се земаат по неколку на ден.Алкохол нема да пиеш додека ги земаш,е сеа незнам дали ти преставува тоа проблем.Сабајле после јадење можеш да земеш исто и три јајца да си сматиш со млеко и мед(гледам медар си сигурно мед не е проблем да најдеш :)).Види како ова ќе ти помогне,ама верувам дека ќе има супер резултати.
Не е скапо вреди да пробаш,пошто според твои кажувања многу слаб си.

Пробај го,имав другар многу слаб,почна да го зема сеа неможе у нормала да се врати.Како и да е многу ќе ти помогне.

Свислион ги има,околу 600ден е едно паковање со многу таблети се земаат по неколку на ден.Алкохол нема да пиеш додека ги земаш,е сеа незнам дали ти преставува тоа проблем.Сабајле после јадење можеш да земеш исто и три јајца да си сматиш со млеко и мед(гледам медар си сигурно мед не е проблем да најдеш :)).Види како ова ќе ти помогне,ама верувам дека ќе има супер резултати.
Не е скапо вреди да пробаш,пошто според твои кажувања многу слаб си.

Туруруру...
>.>
<.<

Нема врска, ќе пробам обавезно морам да стаам некое кило, на чоек не личам -.-

Лелееее..

Не можев да издржам а да не се пофалам.. Не знам колку е за фалење, али ја пак ќе си се пофалам..

После 3 години ЗАСТАНАВ НА ВАГА! И минута и пол ми беше страв да погледнам колку тежам..

54 kg niggaz! :vozbud:

Честичкиии да ти се множат килцата : )

Честичкиии да ти се множат килцата : )

Шо бе честито, последниот пат коа се мерев имав 49 сеа 54.. А тоа беше пред 3 години -.-

However, многу се израдував коа прочитав „да ти се множат килцата“, би сакал да ми се умножат.. Нема да ми смета :smir:

Земете пивски квасец и конзумирајте големи количини на протеини и сложени јагленхидрати, масти, витамини плус теретанче. И јас бев ДООЛГО време стап за тресење ореви:vozbud: НО, со ужасно голема решителност, правилна здрава исхрана и тренинг сега имам 80 кг

Поради проблемот кој го имаше форумов, се избришаа некои постови, како и тие шо ме интересираа мене -.-

Може ли некој повторно да ми објасни кај да најдам тоа пивски квасец, како се користи итн..?

ај да се уклучам и ја у унијава..
се трудам да се здебелам али не иде..
ми се дешава по цел ден да не јадам и навечер коа ке му ја седнам партал праам...
знам нечини али јбг..

BUMP.

57 кила, 172 cm.Ме интересира има некој пробано Herbalife и какви искуства имате со ова?

Поради проблемот кој го имаше форумов, се избришаа некои постови, како и тие шо ме интересираа мене -.-

Може ли некој повторно да ми објасни кај да најдам тоа пивски квасец, како се користи итн..?
заеби пивски квасец
летово стави се на протеинска исхрана + теретана малце и за 2 месеца праиш маса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom