Ultra Music Festival - Europe

Zedd друже, преносот на YT оди од мејн стејџот. Пред 5 минути заврши Ники Ромеро. Сега на сцена е ФЛГ, а до после ќе настапат уште Афроџек и СХМ !

Во сабота по маркантни фаци кои ќе настапат на мејн стејџот се Хардвел, Каскаде и Дедмаус.

А неделата ќе биде повесела за трансерите :D - Арти, Абов & Бијонд и Армин ! Плус една од најјаките хаус фаци моментално - Дениз Кајо исто во недела .. (y)

Zedd друже, преносот на YT оди од мејн стејџот. Пред 5 минути заврши Ники Ромеро. Сега на сцена е ФЛГ, а до после ќе настапат уште Афроџек и СХМ !

Во сабота по маркантни фаци кои ќе настапат на мејн стејџот се Хардвел, Каскаде и Дедмаус.

А неделата ќе биде повесела за трансерите :D - Арти, Абов & Бијонд и Армин ! Плус една од најјаките хаус фаци моментално - Дениз Кајо исто во недела .. (y)
Хаха знам пратам веќе повеќе од 1 саат, денес беше убав ден. Преку ден ASOT stream, сега Ultra. :)

Хаха знам пратам веќе повеќе од 1 саат, денес беше убав ден. Преку ден ASOT stream, сега Ultra. :)

Аууу ќути, за момент пак ја доживеав Софија и морници ме полазија како минатиот петок :( ! Криво ми е што не ги фатив W&W (луд сет имале), а Космик Гејт едвај последните пола саат. Армин цел си го исслушав, а од после ме фати дремка и на Али и Фила се исклучив. И бтв шо е работата со нив, веќе бајаги време имам приметено само тој ќељавиот настапува, сајдкикот му го нема ?

Аууу ќути, за момент пак ја доживеав Софија и морници ме полазија како минатиот петок :( ! Криво ми е што не ги фатив W&W (луд сет имале), а Космик Гејт едвај последните пола саат. Армин цел си го исслушав, а од после ме фати дремка и на Али и Фила се исклучив. И бтв шо е работата со нив, веќе бајаги време имам приметено само тој ќељавиот настапува, сајдкикот му го нема ?
И јас Космик и Армин.

2 викенда по ред да си седам дома на Нет и ќе си пратам Ултра изгледа.
Само овака друштво преку ФБ не е исто со во живо. Друштво + Алкохол + Стрим од Ултра е тоа е супер викенд ;)

66610_544239862286797_2016593758_n.jpg

И бтв шо е работата со нив, веќе бајаги време имам приметено само тој ќељавиот настапува, сајдкикот му го нема ?
Имал проблеми со летање, доктор му препорачал да не патува со авиони многу. :)

Ова ке биде како за АSOT што нудеа и после ја тргнаа понудата поради мал интерес и останав јас со к**** во рака ;)
Само од Куманово се собравме околу 20тина луѓе а знам дека за такви "екскурзии" треба минимум 40 .. ако не ке бараме приватен превоз што го е*ам важно ке се оди ..

Само од Куманово се собравме околу 20тина луѓе а знам дека за такви "екскурзии" треба минимум 40 .. ако не ке бараме приватен превоз што го е*ам важно ке се оди ..
Се надевам до јули ке останете 20 луѓе инаку доколку си имаш пари, желба и друштво на ова вреди да се оди. Не знам колку е цената на влезниците ама престој во Сплит во шпиц на сезона сигурно е ужасно скап !

Porter Robinson ЛУДАК моментално :D
Ај заинтересирани за одење нека ми пратат порака со линк од фб да се договриме нешто, јас немам никој не ми се оде сам :D

Ахх порано си дојдов дома од кафана, батели диско и слични срања Хардвел е на live stream за 30мин :vozbud:

ААААААААААААааааааааааааааа

Како и секој ден и денеска има неверојатен Line Up на Ултра
6716_10151398364287739_1191842977_n.jpg

Надевам се дека ќе има и одличен избор на преноси на Live Stream

Ах лани ова време кај бев....сега кај сум :oops: во секој случај за секој што не искусил обавезно да оди, а ова во Европа е уште боље....ако чуе некој повеќе за понудата за Хрватска нека пише тука.

Ќе биде ова убава вечер Тиесто, Армин и Абове на Live Stream
BFl9Ku_CEAIALaF.png:large

Се надевам до јули ке останете 20 луѓе инаку доколку си имаш пари, желба и друштво на ова вреди да се оди. Не знам колку е цената на влезниците ама престој во Сплит во шпиц на сезона сигурно е ужасно скап !
Ги оставивме хотелите на страна ке спиеме во шатори во кампусот 2 минути од плажа,редовно афтер парти журчиња има ресторан и бар и места за пресоблекување тушеви и вц-а тоа се подразбира,ке фаќаме авион затоа што тешко ке биде ако идеме со автобус а вака од аеродром има организиран превоз до кампот,за секој случај им пишав на меил ми пишаа дека за 24 часа ке ми пишат со подетални информации како да купам карти од македонија и подетално за превоз доколку одиме со автобус.

А секоја чест на Армин за шоуто што го приреди .. малце ја утупија со Live stream имаше толку добри dj-и а ја утупија малце .. ама нема врска се на се добар ден .. и слушнав Swedish House Mafia за вториот викенд .. зарем не се растурија момците ?

OK, објавија што ке оди утре на пренос. Повторно одличен Line Up
6577_10151405483907739_1345594169_n.png

229495_10151405532942739_2026897128_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom