Украдени точаци / Наоѓање крадени точаци

• Креатор на темата Креатор на темата Пеџо
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.youtube.com/watch?v=LTypAfXX79U
бог да го прости... му дадовме помен една година но, од полицијата ништо фајде ни глас ни абер пратија што напраиле, а им го пратив видеото ко материјален доказ, полиција гола вода ебига........
Оставај ти отклучен, па нема да ти го украдат.

А бе не се купува точак од 1000 евра зошто ти е? До 100-150 евра возиме ние точаци за нив не вреди ќотекот шо ќе го јади, или кучето да го касни, или фамилијава ко ќе го притворат каменот во бубезите песок да му го направи :icon_lol:.

abe luđe, ova ne e kražba:D, ovoj videl poubav točak, pa go ostail svojot na ulica i go zemal ovoj, ne vozel 2 točaka pa da bide somnitelen... e sega može podocna se vratil i svojot da si go zeme :)
... ova me potseća pred da se privatizira STOKOVNA... dremat prodavačkite a mušteriite sami probuvaat... edna mi vika, abe ova da ne e tvoja trenerka? ..a romot si oblekol kožna jakna i si otišol, a negovata stara trenerka ja ostavil na zakačalkata...
.... b.t.w. imaše vic a može i vistina, romot ukral TV od Stokovna, a go fatile koga se vratil da go ukrade i dalečinskoto :P

303052_4636702439529_1672052624_n.jpg

:icon_lol:

многу кукате, прашај ги тие што имаат чамци како е со крадењето... несмее да го остави ни 5 минути...ако сака нека е и оваков

Picture_of_the_day_35.jpg

многу кукате, прашај ги тие што имаат чамци како е со крадењето... несмее да го остави ни 5 минути...ако сака нека е и оваков

Picture_of_the_day_35.jpg

Да знаеш, ние у Македонија многу иаме чамци, мене пред месец дена ми ја покрадоа 6тата флота. ЈБГ...

па поради крадење и немаме...еден ми се жалеше, за да не му крадат веќе чамци, купил тежок метален чамец и го спуштил на Тиквешко. Не можеле да го украдат, но за инат фрлале камења внатре во чамецот се додека не му го потопиле

Picture 1726.jpg вчера да не му го снема точакот на некого во Аеродром и Лисиче.Го фатив овој како врти таму и мерка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom