Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах од пазар што очекуваш. Не е финтата дебелината на ланецот туку видот на материјалот од кој што е направен, ако имате ептен скап точак ќе фрлите некој денар повеќе ама ќе земете ланец кој што не се сече со ништо.![]()
Кога ќе земеш во предвид дека има велосипеди по 3000 евра а се далеку подостапни и полесни за крадење од автомобилите,тогаш звучи наивен овој став.Која будала краде точак у денешно време бе..Сите нормални коли крадат,а овие отрапани,бицикли..Аууу,кај отиде светов..
Како што ти пишаа и погоре, и тие најквалитетни мора некако да се исечат, не ги прават во фабрика по сантиметри...Ах од пазар што очекуваш. Не е финтата дебелината на ланецот туку видот на материјалот од кој што е направен, ако имате ептен скап точак ќе фрлите некој денар повеќе ама ќе земете ланец кој што не се сече со ништо.![]()
... no paradoks e deka karši vo drugata zgrada u dvor na prizemje držat 2-3 ubavi točaci i toa nezaklučani, a ne e visoka ogradata... isto ubavi točaci gi vrzuvaat na drvcata megu zgradite... ne možam da ja sfatam logikata na kradcite...
Трк утре на циган (бувљак) пазар да си го најдешЕве нешто поново од фб што најдов
Ukraden mi e tocakot na 29 april 2013 okolu 16:00 casot karsi QBE ako nekoj go vidi ve molam kontaktirajte me.Fala odnapred
![]()
И како ќе му докажиш на циго дека точкот е твој ?
Не е мој, на познаник е.Трк утре на циган (бувљак) пазар да си го најдеш
А да се направи една Facebook група во која што ќе се постираат слики од украдени точаци, познати лопови, локации кај што највеќе кражби се имаат случено, како и залагање за поголемо ангажирање на цајканите за вакви типови на кражби и слично?
Инаку на татко ми, пред 8-9 години му џопнаа некој просечен точак, од 10.000-ки. А само што го купи, ни 15 дена немаа поминато. Циганот начека дождлив ден, и му го дрпна, заклучен на спрат...