UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
На која трибина се Реал на која се Јунајтед? Барем тие 5 иљадарки што им се дадени на тимовите?

http://www.skysports.com/football/n...n-real-madrid-squad-to-face-manchester-united

Каков удар за сите од Чаир што ги шитнаа опортунитетно картите.
Стварно огромен удар ако си купил карта за 30 евра, а си ја продал за минимум 600 евра.

giphy.gif

Стварно огромен удар ако си купил карта за 30 евра, а си ја продал за минимум 600 евра.

giphy.gif

Не ја разбираш ти маката. Со фризури со тренерки со патики со све, години уназад, за сега вака да се промаши тоа?

Ќе дозолуваат да се внесе мал двоглед? Не од тие ловџиските :ROFLMAO:

Де бе, ти од кај рефлекторите да не ќе глеаш ?
Не, си изнајмив ракета, ќе гледам од вселената, па викам поубаво да видам што ќе се дешава...

Од 16:15: Му се исплати на Грујо што ги стави таблите Автопат Александар Македонски со преносот на стасувањето на Реал цел свет конечно ги виде. :D

Ама ги видоа и дупкиве по автопат. Такви дупки нема ни во селана во Шпанија :D

чичево цајкан што стои пред бусот е сумирање на сета македонска полиција у глобала :D мува не го лази а ако утрча некој intruder посекако нема да го брка зошто со неговине 250 кила инфаркт ќе го мавне :icon_lol:

Ѓаволиве влагаат у ТЦЦ Плаза,а овие покасно изгледа во Палас ќе стигнат.
Ептен овие што се хотелиериве,или овие што се на должност ако им дозволат да се сликаат,во спротива не верувам :D

чичево цајкан што стои пред бусот е сумирање на сета македонска полиција у глобала :D мува не го лази а ако утрча некој intruder посекако нема да го брка зошто со неговине 250 кила инфаркт ќе го мавне :icon_lol:
Тие женските што поминаа пред него битно ги изнагледа во газ. :ROFLMAO:

И ја баш го загледав него, фатил врски за да го стаат тука :D

Кур да јадат сите со хотелите и гнасите што рентаа подруми со пацови за 1000 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom