Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.506
Курто ќе биде класа голман за некој 4-5 години ![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Перфектна замена за ЧехКурто ќе биде класа голман за некој 4-5 години![]()
Де Геа: Му дадоја шанса една сезона и го шитнавме за 20 милиони.Перфектна замена за Чех
Паметен потег направивме што ви го позајмивме.Очигледно имате неверојатна школа за голмани![]()
Ма каков убедлив пораз, јас не сум сигурен во победа. Атлетико е сериозна екипа, која ја освојуваше Европа Лига двапати во последниве три години. Не е заебанција, не играме против Расинг.Лесно ви е вас. Ќе победиме, би требало лесно да е, онолку гола ќе им дајме ова ќе им напрајме.
Јас ептен сум уплашен. Како и секогаш, и со Хихон да играме дури не заврши натпреварот во мене има страв. За мене натпреварот ќе биде 90-минутно потење. Но тоа е то. Некој рекол: "Кој високо лета ниско паѓа" нелетајте! И Интер пред две години беше фаворит.
Прифаќам пораз ама нека биди минимален. Се на се ова за нас беше успешна сезона, и да не освојме Супер Куп идемо даље. Имате ебено добра средина каде неможиме да и се спротиставиме. Единствена преднос ни е нападот (Фалкао) и навивачите без сомнение. Што и да се случи ќе бидам горд на моите момци, сигурно на крајот ќе има солзи, се надевам дека солзите ќе бидат од радост![]()
Ова е веројатно составот:
Куртоа
Хуанфран-Миранда-Годин-Филипе
Марио Суарез-Габи
Адријан-Арда Туран-Родригез
Фалкао
Но јас мислам дека треба да биде вака:
Куртоа Хуанфран-Миранда-Годин-Родригез
Марио Суарез-Габи
Адријан-Коке-Арда Туран
Фалкао
Жити се? Ако некој гласа за Челси значи е хејтер на Атлетико? Дај молимте!Анкетава еј, ненормално многу хејтери на Челзи на Кајгана, али добро, подобро некаков глас отколку никаков.![]()
Tocno. Ete jas glasav za Chelsea samo radi toa sto sekogas im pustate bodovi na Madrid a nas ni odzemate. Iako i Chelsea mi se odvratni, ama vie definitivno ste #1Жити се? Ако некој гласа за Челси значи е хејтер на Атлетико? Дај молимте!
Де Геа ќе испадне дека беше грабеж за 20 милиони, исти ван дер Сар еДе Геа: Му дадоја шанса една сезона и го шитнавме за 20 милиони.
МТВ 1 .Да си прашам, ќе ја дават на некоја од нашиве?
Намерно им пуштаме?Tocno. Ete jas glasav za Chelsea samo radi toa sto sekogas im pustate bodovi na Madrid a nas ni odzemate. Iako i Chelsea mi se odvratni, ama vie definitivno ste #1![]()
Рекол дека нема да се радува ако постигне гол.Намерно им пуштаме?
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:01 ---
Еј ај ако може некој изјави на Торес во врска со натпреваров!
Ја барам изјава тој...Рекол дека нема да се радува ако постигне гол.