Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.506
Курто ќе биде класа голман за некој 4-5 години
Перфектна замена за ЧехКурто ќе биде класа голман за некој 4-5 години
Де Геа: Му дадоја шанса една сезона и го шитнавме за 20 милиони.Перфектна замена за Чех
Паметен потег направивме што ви го позајмивме.Очигледно имате неверојатна школа за голмани
Ма каков убедлив пораз, јас не сум сигурен во победа. Атлетико е сериозна екипа, која ја освојуваше Европа Лига двапати во последниве три години. Не е заебанција, не играме против Расинг.Лесно ви е вас. Ќе победиме, би требало лесно да е, онолку гола ќе им дајме ова ќе им напрајме.
Јас ептен сум уплашен. Како и секогаш, и со Хихон да играме дури не заврши натпреварот во мене има страв. За мене натпреварот ќе биде 90-минутно потење. Но тоа е то. Некој рекол: "Кој високо лета ниско паѓа" нелетајте! И Интер пред две години беше фаворит.
Прифаќам пораз ама нека биди минимален. Се на се ова за нас беше успешна сезона, и да не освојме Супер Куп идемо даље. Имате ебено добра средина каде неможиме да и се спротиставиме. Единствена преднос ни е нападот (Фалкао) и навивачите без сомнение. Што и да се случи ќе бидам горд на моите момци, сигурно на крајот ќе има солзи, се надевам дека солзите ќе бидат од радост
Ова е веројатно составот:
Куртоа
Хуанфран-Миранда-Годин-Филипе
Марио Суарез-Габи
Адријан-Арда Туран-Родригез
Фалкао
Но јас мислам дека треба да биде вака:
Куртоа Хуанфран-Миранда-Годин-Родригез
Марио Суарез-Габи
Адријан-Коке-Арда Туран
Фалкао
Жити се? Ако некој гласа за Челси значи е хејтер на Атлетико? Дај молимте!Анкетава еј, ненормално многу хејтери на Челзи на Кајгана, али добро, подобро некаков глас отколку никаков.
Tocno. Ete jas glasav za Chelsea samo radi toa sto sekogas im pustate bodovi na Madrid a nas ni odzemate. Iako i Chelsea mi se odvratni, ama vie definitivno ste #1Жити се? Ако некој гласа за Челси значи е хејтер на Атлетико? Дај молимте!
Де Геа ќе испадне дека беше грабеж за 20 милиони, исти ван дер Сар е Господ здравје да ви даде.Де Геа: Му дадоја шанса една сезона и го шитнавме за 20 милиони.
МТВ 1 .Да си прашам, ќе ја дават на некоја од нашиве?
Намерно им пуштаме?Tocno. Ete jas glasav za Chelsea samo radi toa sto sekogas im pustate bodovi na Madrid a nas ni odzemate. Iako i Chelsea mi se odvratni, ama vie definitivno ste #1
Рекол дека нема да се радува ако постигне гол.Намерно им пуштаме?
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:01 ---
Еј ај ако може некој изјави на Торес во врска со натпреваров!
Ја барам изјава тој...Рекол дека нема да се радува ако постигне гол.