- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.213
- Поени од реакции
- 14.482
Добар беше малиот, но Бускетс беше најдобар.Епа Гави беше by far најдобриот играч од среден ред во првото полувреме.
Добар беше малиот, но Бускетс беше најдобар.Епа Гави беше by far најдобриот играч од среден ред во првото полувреме.
Озбилен си?Добар беше малиот, но Бускетс беше најдобар.
Не бе, се зафркавам.Озбилен си?
Уште да го шутнат и Бускетс подобри ќе бидат, ми се допаѓа што даваат шанса на младите.Ми го направија ќефот Шпанците синоќа. Ништо против Италија ама мило ми е пред се' за Лучо, после се' што му се случи последните години. Одлично ја води оваа репрезентација, се надевам ќе остане подолго време и ќе има успеси. Вака на хартија со ваков млад состав треба да се просечна репрезентација а можат да победат било кого. Само што почнуваат да играат заедно па очекувам наредните години да бидат меѓу фаворитите барем за европска титула.
Мојот нов рингтон
Плачел после утакмица кј Манчо, кој ги осудил навијачите на прес
Добро бе, што очекувал? Искрено се чудим некоаш ваќе што им се врти у глава.
За трето место се игра во Торино, таму ќе му аплаудираат. Потоа во медиуми ќе се форсираат муабети кои ќе го поврзуваат со Јувентус. Фановите на Јуве ќе се одушевени и ќе провоцираат.Плачел после утакмица кј Манчо, кој ги осудил навијачите на прес
Добро бе, што очекувал? Искрено се чудим некоаш ваќе што им се врти у глава.
Тоа да, ама не мислев на тоа. Него одпосле што им се врти.
Па после оние изјави на Манчини па и на Турам што се обидуваат да го одбранат не знам дали било баш вака. Никој не ни негира дека зема пари ама сепак не му е сеедно што го исвиркуваат. Ама кој го ебе не ни заслужил подобро.
Ретка снимка од Џиџо после утакмицата.