UEFA Nations League 2020-2021

Ми го направија ќефот Шпанците синоќа. Ништо против Италија ама мило ми е пред се' за Лучо, после се' што му се случи последните години. Одлично ја води оваа репрезентација, се надевам ќе остане подолго време и ќе има успеси. Вака на хартија со ваков млад состав треба да се просечна репрезентација а можат да победат било кого. Само што почнуваат да играат заедно па очекувам наредните години да бидат меѓу фаворитите барем за европска титула.

Ми го направија ќефот Шпанците синоќа. Ништо против Италија ама мило ми е пред се' за Лучо, после се' што му се случи последните години. Одлично ја води оваа репрезентација, се надевам ќе остане подолго време и ќе има успеси. Вака на хартија со ваков млад состав треба да се просечна репрезентација а можат да победат било кого. Само што почнуваат да играат заедно па очекувам наредните години да бидат меѓу фаворитите барем за европска титула.
Уште да го шутнат и Бускетс подобри ќе бидат, ми се допаѓа што даваат шанса на младите.

Мојот нов рингтон

Плачел после утакмица кј Манчо, кој ги осудил навијачите на прес :pos: :pos:

Добро бе, што очекувал? Искрено се чудим некоаш ваќе што им се врти у глава.

Плачел после утакмица кј Манчо, кој ги осудил навијачите на прес :pos: :pos:

Добро бе, што очекувал? Искрено се чудим некоаш ваќе што им се врти у глава.

За трето место се игра во Торино, таму ќе му аплаудираат. Потоа во медиуми ќе се форсираат муабети кои ќе го поврзуваат со Јувентус. Фановите на Јуве ќе се одушевени и ќе провоцираат. :)

money-crying.gif

Ретка снимка од Џиџо после утакмицата.

Тоа да, ама не мислев на тоа. Него одпосле што им се врти.
Зарем он не очекувал да му свират у Милано, зар мислел дека све ок ќе биде.
И сеа се осеќел навреден што му свиреле, бог да чуа

money-crying.gif

Ретка снимка од Џиџо после утакмицата.
Па после оние изјави на Манчини па и на Турам што се обидуваат да го одбранат не знам дали било баш вака. Никој не ни негира дека зема пари ама сепак не му е сеедно што го исвиркуваат. Ама кој го ебе не ни заслужил подобро.

Преубав фудбал, атрактивен за око, брз напаѓачки без пардон. Играчи ко со шифри на фифа да ги бираш. И на крај доаѓа жабарот со Чиро Непокретни и те гази и физички и психички.

Нереално е ова што го изигра Франција во второ, одамна не сум ги гледал во вакво издание, ги прегазија.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Samo sto na grupen cat so drugarive go pofaliv Teo, odma dade gol :D

Nastrana golot, cela tekma strasno izigra, duel ne izgubi.. prerasnuva vo klasa bek..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom