M
Mario Gómez
Гостин
Па Арсенал да нападнат малце не е лошо.Пике и сезонава со погодок во ЛШЛани против Баерн, сега против Милан...му лежат шампионските екипи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Арсенал да нападнат малце не е лошо.Пике и сезонава со погодок во ЛШЛани против Баерн, сега против Милан...му лежат шампионските екипи.
Арсенал нема шут![]()
И тоа е причина да му свират без веза пеналиДоста плачете за Барса. У која црна форма е Милан па да не изгуби. Дома од Фиорентина изгуби па не у гости од Барса. Се мислам на Сасуоло дали бод ќе му извади.
И тоа е причина да му свират без веза пеналиа?
Приметив братЌе! Лудило! Уште еден доказ дека сме светска сила и дека не има насекаде.
Туку, затоа што играва од Челзи не е баш за воодушевување, јас се воодушевувам од навивачите на Шалке. 45 минути без престан пејат на Стемфорд Бриџ, одлична атмосфера, навистина.
Хилдебранд направи грешка што направи, сега кога ја допира топката домашниве навивачи го реметат ептен. Којзнае колку му е тешко.
@Röddást
Во пасивен офсајд е едниот играч, Бускетс не е. Затоа што во предвид се зема само поставеноста на нозете, телото и рацете не.
А ја коа зборев уште прошлиот пат дека неможат со Дортмунд ми се сипаа овдека...сеа пак нигде ги нема...