UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вториот гол на Барса беше офсајд.

601504_543141099097092_1467348250_n.png

Доста плачете за Барса. У која црна форма е Милан па да не изгуби. Дома од Фиорентина изгуби па не у гости од Барса. Се мислам на Сасуоло дали бод ќе му извади.

Арсенал нема шут, шчежни нема одбрана што дека шутирале, арсенал има посед, нема шут.. што дека има посед.. таква е утакмицата мутава двете екипи играат цврсто на средина и нема шанси и не е некое изненадување остај што ве лажат со коефициенти у кладилница :D

Доста плачете за Барса. У која црна форма е Милан па да не изгуби. Дома од Фиорентина изгуби па не у гости од Барса. Се мислам на Сасуоло дали бод ќе му извади.
И тоа е причина да му свират без веза пенали :eek:а?

И тоа е причина да му свират без веза пенали :eek:а?

И да бил непостоечки, според тебе Милан има капацитет да и се одбрани на Барселона и да и изади нула на Ноу Камп? Со или без пенал, Барса го добива Милан.

Приметив братЌе! Лудило! Уште еден доказ дека сме светска сила и дека не има насекаде.

Туку, затоа што играва од Челзи не е баш за воодушевување, јас се воодушевувам од навивачите на Шалке. 45 минути без престан пејат на Стемфорд Бриџ, одлична атмосфера, навистина.

Хилдебранд направи грешка што направи, сега кога ја допира топката домашниве навивачи го реметат ептен. Којзнае колку му е тешко.

@Röddást

Во пасивен офсајд е едниот играч, Бускетс не е. Затоа што во предвид се зема само поставеноста на нозете, телото и рацете не.

Само рацете не се земаат во предвид, а телото се зема. Така да од овој агол Бускетс ми изгледа во офсајд.

А ја коа зборев уште прошлиот пат дека неможат со Дортмунд ми се сипаа овдека...сеа пак нигде ги нема...

Ако не дадат Дортмунд гол до 60та минута , се ми иде дека Арсенал ќе даде некој гол несакајки после 75 минута и ќе јадат трици туј, а немат муда ни да помислат да нападнат.

Во форма се Арсенал, Баерн, Барселона, Реал, ПСЖ, само тие нека одат понатаму и крај муабет, другите не заслужуваат ни фер судење. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom