UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти образложи оти па да играат ...

Многу паметни сте.
Поради една лошо изиграна утакмица не мора да значи дека Челзи не е ни за во ЛЕ.

fuck logic.

Лош старт ништо страшно.(y)

Еве зошто под форумов е најдобар.
Во друг под форум муабетиве да се вадеа до сега 10 луѓе ќе беа банирани а 20 ќе добиеја 100+ казнени поени :ROFLMAO:
Оф-топик: Кучето ми се вика Дрогба.
Не е оф, во моментов баш си на темата
Ти образложи оти па да играат ...
Затоа што завршија на третото место во Премиер лигата минатата сезона а правилата налагаат секоја екипа што завршила на првите 3 места во Премиер лигата директно да играат во групната фаза во ЛШ за следната сезона.

И оваа тема се претвори во муабет за мачки, а се почна од тука. Рики едноставно не оддолеа да понуди и во оваа тема маче...
Ама брат, ја никад не ги почнувам муабетите. Секад ме наведуваат други. Не ни ја пратев темава дур ти не ме цитираше, такада ти си крив :D

Во кратки црти:
Вајденфелер играл со рака надвор од 16 метри;
Клоп го трауматизирал четвртиот судија;
Мачката Челзи е жива и здрава, R.I.P. Juve 2008. :( ;
Боатенг јак во слаби лиги како Бундесот и ЛШ;
Што Роналдо прави, Меси повторува;
МТВ тиииит и тииииит и се по тиииит...;
Филе: Базел знае како се прават пари.

Заминаа 5000 ден. по вода заради најсигурната денеска. На домашен терен од 3то класна екипа да изгубиш првиот натпревар. Незнам, незнам.

Боатенг јак во слаби лиги како Бундесот и ЛШ;.

стеауа ти се врх бе кремот на ЛШ, остај ова наполи дортмунд, Шалке стеауа требаше да ја даваат се да им тиииит на мтв1

Абе шо ве гледам чудни... Колку е коефициент за кец у два на Челзи - Базел? Веројатно околу 30. А Челзи нели фрлија пари за Вилијан, Шурле, Гинкел? Чичо Роман треба нешто да си врати... А и Базел е поврзан со албанската мафија во Швицарска, тоа ти е, транснационален организиран криминал.

П.С. Ова Филе ми го кажа, не е од мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom