UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе шо ве гледам чудни... Колку е коефициент за кец у два на Челзи - Базел? Веројатно околу 30. А Челзи нели фрлија пари за Вилијан, Шурле, Гинкел? Чичо Роман треба нешто да си врати... А и Базел е поврзан со албанската мафија во Швицарска, тоа ти е, транснационален организиран криминал.

1240119_10201431813750628_533294588_n.jpg

Уште не му ја начукаа палката у гз на Филе?

п.с Мунтари си гази, сеа и на Барца ќе им даде гол.

коментар од mondo.rs
"Zar nije malo cudno da Bazel dobije Celsija u Londonu iz keca u dvojku,a prosla utakmica izmedju ova dva kluba koja se igrala takodje u Londonu dosla je iz dvojke u keca u nokaut fazi lige-evrope..."

Абе шо ве гледам чудни... Колку е коефициент за кец у два на Челзи - Базел? Веројатно околу 30. А Челзи нели фрлија пари за Вилијан, Шурле, Гинкел? Чичо Роман треба нешто да си врати... А и Базел е поврзан со албанската мафија во Швицарска, тоа ти е, транснационален организиран криминал.

П.С. Ова Филе ми го кажа, не е од мене.

Како фан на Челси тебе треба да ти е срам ова да го кажеш, а не тоа да ти е утеха дека твојот Челси е јак и дека изгубил само заради тоа што било наместено. Ако било.

P. S. Пи Есот ти го сфатив 'ко сарказам, ако не е тогаш постот по автоматизам ми е неважечки. :)

Навивачите на Ливерпул заборавија како е да го гледаш својот тим во вторник и среда на Тв или телетекст. Сеедно.

Али затоа се први во ПЛ, ги имаат Стариџ и Хендерсон.

И него. А ние имаме стадион, на кој играме секој втор вторник и/или среда веќе 16 години. :P

И него. А ние имаме стадион, на кој играме секој втор вторник и/или среда веќе 16 години. :P
Good for you... good for you... догодина ќе се фалите како Марсеј сте ги тепале (y)

Јас имам куче и ми се вика Џесика
--- надополнето: 19 септември 2013 во 05:37 ---
И тоа судијата да му ебам се, неможеше жолт да му извади.

Sent from my U8180 using Tapatalk 2

За играње на голман со рака надвор од шеснаесетник под дифолт добива црвен.. Башка овој Вајденфелер спречи чист гол, односно да не играше со рака надвор од 16ник Игуаин топката ќе влезеше во гол.

Ремзи повторно дал гол.
Бибер е следен или?

Некни Јуве ја ебеше пола Европа на спортска, синоќа пак Челси.

едит:
1239732_513890022038714_182539169_n.jpg

Од синоќа ова.

Челзиевци

1368841259487.jpg

Ја ебавме цела Европа во кладилница :icon_lol:.
И да не бидам целосно ОФ-Топик, да се пофалам и јас. Папагалот цела ден на рамо ми збори "Јуве, Јуве, Јуве..." (Озбилно ова, не се шегувам :D )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom