UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
наеба Анчелоти во вакви моменти се губи целосно :drk: :drk: :drk:

Абе ако читавте ќе приметевте дека воглавно се плашевме за двомечов и покрај таков десеткуван Дортмунд, за разлика од некои кои беа уверени дека ќе го торпедираат Јунајтед. :свиркам:

Сопкастиве, посебно са Лига шампиони, треба да ги пуштате 5-10 минути пред да почене наптерварт за да немате проблеми после .

Реал :facepalm: Пепе :facepalm: Ди Мариа :tapp:

Ваинденфелер :vozbud:

Ах шо нема пренос на МТВ да гледаме ко луѓе...аххххх племето да ви го ебам Т-Хоме :mad:

Ти ебам и линкови и сопкасти и се, одам јас за второ во кладилница, не бива ова, ништо не видов асално.

Ќе помине Реал, да не се лажеме. Децава од Дортмунд изгинаа на терен значи, со срце играат.

Огромно браво за Дортмунд, прерано ги отпишавте, а богами големо браво и за Челзи а и него прерано го отпишавте.. Јас донекаде очекував Челзи- ПСЖ да биде незвесна и како што мислев така и бидна 1-0 за Челзи тактички од Моу (од време навреме пратев утакмицава а гледам на резултати дека Челзи е надмоќен) и како што мислев ќе биде интересно 2ро полувреме.. Додека не очекував дека Дортмунд лесно ќе постигне 2 гола и дека супер интересно ќе биде до крај (колку само нервозен е Роналдо го прикажуваа во кадар почна да шизи ) .. А јас ќе ви кажам уште нешто, правете ме будала али и утре Манчестер ќе покаже што знае и нема Баерн толку лесно да тепа како што си мислите сите ...

НЕ ВИДОВ НИШТО ДО СЕА! У КУРАЦ И ТЕЛЕВИЗИИ И СОПКАСТИ И СТРИМОВИ И СЕ! ПОЗДРАВ.
Дортмунд на сопкаст ја начекав, топ иде. Челзи никако да се оправи, мамата англиска!

ме разочара Реал, Карло изнесе тим како да е добиена утакмицата или ко да е ревијална, а интересно е што во 2002 изгубил во Дортмунд со резултат 4:0...

Абе ако читавте ќе приметевте дека воглавно се плашевме за двомечов и покрај таков десеткуван Дортмунд, за разлика од некои кои беа уверени дека ќе го торпедираат Јунајтед. :свиркам:
Sano sokovi za vas da ne se plashete. :P

Не се палете , не отпаѓат Реал. Сега ќе му шибнат 2 инекции на Роналдо и ќе ја реши. Дортмунд колку и да се запалени нема шанси 5 да дадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom