Дрогба 2012та само едно чекорче направи.На тренинг ни викаа, 2-3 чекори за голем фудбал, еден чекор за футсал. Али, не слуша изгледа секој.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дрогба 2012та само едно чекорче направи.На тренинг ни викаа, 2-3 чекори за голем фудбал, еден чекор за футсал. Али, не слуша изгледа секој.![]()
Вака е иначеJAN OBLAK
KAKAV DANAK NEISKUSTVU!!
![]()
Вака е иначе![]()
...иако мислам дека не пресуди неговото неискуство во пеналиве. Пресуди клетвата на ГутманЗнам вака ми беше првин и после сакав да го болдирам ама ми се избришало![]()
Искрено до сега не памтам која екипа во финале изведувала пенали на начинот на кој што ги изведоа фудбалерите на Севиља.Самодоверба на највисоко ниво и онакво машко распалување по топката е нешто што многу ретко се гледа во пенал рулетот.Да му кажеа однапред на Облак на која страна ќе му шутираат убеден сум дека немаше еден пенал да им фати.
Жално за Бенфика.
Бето, Мбиа и Облак
Не знам зошто Мбиа не беше играч на натпреварот или Бето туку Ракитиќ, но небитно е тоа при освоена титула.
Го гледам Марин и го жалам иако игра за тимот што победија, а од друга страна го гледам капитенот Ракитич од истиот тим како сите му се радуваат, како го носи пехарот со себе и гордо го крева, а пред 4 години Марин (во Вердер) беше многу подобар играч од Ракитич (во Шалке). Ракитич е една година постар од Марин, но каков напредок на Хрватот, за разлика од Марин кој од година во година се послабо игра. И додека Иван е пред трансфер во некој голем клуб, Марин треба се врати во Бундеслигата во тим како Келн, Аугзбург или повторно во Вердер и да почне од почеток.
Го мешаш со Троховски. Не дека и Марин не се повредувал, но не имал толку многу повреди за тоа да биде причината што се повеќе ослабнува. Има надеж сеуште, има 25 години.