УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бенфика има светла иднина. Кај и да е ќе ги гледаме во 1/2 финале на ЛШ, за разлика од некои екипи што со потсмев гледаат на ЛЕ, Бенфика во овие натпревари се калеми.
Мило ми е што Челзи лани ја доби титулава, па еве догодина не ќе биде лошо и македонска екипа да гледаме во ЛЕ а ?

Си заслужија со тој според мене пичкарски начин на подзастанување, ако би бил судија ако дај гол ќе му наредам да прешутира!
Тогаш и Мбиа требаше да шутира пак, топката не беше точно на белата точка. Исто така за првиот утнат пенал, барем 2 чекори беше излезен Бето, а голманот треба на линија да стои.

Aaaa taka znaci,a nasava fudbalska reprezentacija koj ja prokolnal?

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Цар Самуил, ама не се грижи поминува клетвата годинава следниот циклус ќе ни тргне.

Него зафкравајте се вие ама овдека има нешто сто посто :D

Бенфика има светла иднина. Кај и да е ќе ги гледаме во 1/2 финале на ЛШ, за разлика од некои екипи што со потсмев гледаат на ЛЕ, Бенфика во овие натпревари се калеми.
Мило ми е што Челзи лани ја доби титулава, па еве догодина не ќе биде лошо и македонска екипа да гледаме во ЛЕ а ?
Кое калемење бе брат, Кардозо, Гаитан, Гарај по 20 години да не се? :D од кога знам овие се калемат а Порто собира трофеи.

Пер за Јунајтед навиваш Роналдо кариера направи од педерски подзастанувања :D

Роналдо застанува еднаш, Кардозо како кредит на 36 месечни рати да отплаќаше со затрчувањево.

Aaaa taka znaci,a nasava fudbalska reprezentacija koj ja prokolnal?

Не се зезај , Бенфика имала дрим тим во 60-тите а двапати изгубија после " клетвата " . 8 пат по ред губат во финале , не знам дали случајност но навистина тажно за клубот и навивачите.

Некој спомна дали веруваме во клетви? продолжи да не веруваш :)

и ДА ТИ СЕ ПОСЕРАМ У МОДЕРНИОВ ФУДБАЛ, па мој Вардар да освои вакво нешто, нема сила што ке ме задржи на трибина ... па и последно да ми е.

Не е проклетство за Бенфика, туку не ги бива. :icon_lol:

@Донев Марко Марин е единствен играч на Челзи кој освои титула сезонава. :icon_mrgr: (може и Куртуа)

@dragonsky Да, ама и Роналдо промаши така финалето ЛШ. :P

Роналдо застанува еднаш, Кардозо како кредит на 36 месечни рати да отплаќаше со затрчувањево.
Крајно дебилен начин на шутирање 90% од играчите така што шутираат промашуваат. Појма немам како уште не сфатија дека со залет поголем од шестаесетник повеќе си штетиш него ли што си добиваш[DOUBLEPOST=1400103867][/DOUBLEPOST]
@Донев Марко Марин е единствен играч на Челзи кој освои титула сезонава. :icon_mrgr: (може и Куртуа)

@dragonsky Да, ама и Роналдо промаши така финалето ЛШ. :P
Почекај може да стигне некој играч до 2 титули сезонава. :)

едит: хех ти текна :D

Гутман во 1962 рекол дека нема да освојат европски куп во наредните 100 години
Значи им останаа уште само 48
#thefutureisbright

Голманот на Севиља при првиот одбранет пенал излезе 2 метри понапред што е забрането, не знам зашто судиите никогаш не го гледаат ова, ептен беше очигледно. Од друга страна, сосема заслужено изгубија, иако бев за Бенфика, толку неискористени шанси и вакво изведување на пенали не е за шампион

Не се зезај , Бенфика имала дрим тим во 60-тите а двапати изгубија после " клетвата " . 8 пат по ред губат во финале , не знам дали случајност но навистина тажно за клубот и навивачите.
Ne se zezam za benfica,za nasive se zezam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom