- Член од
- 14 декември 2013
- Мислења
- 4.157
- Поени од реакции
- 10.994
Aaaa taka znaci,a nasava fudbalska reprezentacija koj ja prokolnal?
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш и Мбиа требаше да шутира пак, топката не беше точно на белата точка. Исто така за првиот утнат пенал, барем 2 чекори беше излезен Бето, а голманот треба на линија да стои.Си заслужија со тој според мене пичкарски начин на подзастанување, ако би бил судија ако дај гол ќе му наредам да прешутира!
Цар Самуил, ама не се грижи поминува клетвата годинава следниот циклус ќе ни тргне.Aaaa taka znaci,a nasava fudbalska reprezentacija koj ja prokolnal?
Кое калемење бе брат, Кардозо, Гаитан, Гарај по 20 години да не се?Бенфика има светла иднина. Кај и да е ќе ги гледаме во 1/2 финале на ЛШ, за разлика од некои екипи што со потсмев гледаат на ЛЕ, Бенфика во овие натпревари се калеми.
Мило ми е што Челзи лани ја доби титулава, па еве догодина не ќе биде лошо и македонска екипа да гледаме во ЛЕ а ?
Пер за Јунајтед навиваш Роналдо кариера направи од педерски подзастанувања![]()
Крајно дебилен начин на шутирање 90% од играчите така што шутираат промашуваат. Појма немам како уште не сфатија дека со залет поголем од шестаесетник повеќе си штетиш него ли што си добиваш[DOUBLEPOST=1400103867][/DOUBLEPOST]Роналдо застанува еднаш, Кардозо како кредит на 36 месечни рати да отплаќаше со затрчувањево.
Почекај може да стигне некој играч до 2 титули сезонава.@Донев Марко Марин е единствен играч на Челзи кој освои титула сезонава.(може и Куртуа)
@dragonsky Да, ама и Роналдо промаши така финалето ЛШ.![]()
Гутман во 1962 рекол дека нема да освојат европски куп во наредните 100 години
Значи им останаа уште само 48
#thefutureisbright
„Бенфика нема да победи во друго европско финале без мене“
Ne se zezam za benfica,za nasive se zezamНе се зезај , Бенфика имала дрим тим во 60-тите а двапати изгубија после " клетвата " . 8 пат по ред губат во финале , не знам дали случајност но навистина тажно за клубот и навивачите.