УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено заслужена победа за Валенсиjа.Класа над Лацио и неколку класи над Лудогорец. Нема и како друго да е. Валенсиjа играт во шпанското првенство, а Лудогорец во бугарското. Разликата е од небето до земjата. Реално Лудогорец постои от четери-пет години, а Валенсиjа да не сборувам. И ово што покажа Лудогорец овоj сезон е много и е много добро за домашниот коефициент. Надевам се ако запазат титулата во Бугариjа со неколку класни играчи да се борат за пласман во Лига на шампионите.

:)
Валенсија не е Лацио
Јас убаво прееска си пишав дека никој и ништо се Лудогорец, овие не ми веруваат :LOL:[DOUBLEPOST=1394739325][/DOUBLEPOST]Иначе јас ја гледам РБС со Базел, и можам да кажам дека си доминира РБС и дека на домашен терен ќе ги згазат ..

Јас убаво прееска си пишав дека никој и ништо се Лудогорец, овие не ми веруваат

Ако Лудогорец не е ништо значи Партизан Белград, Динамо Загреб, ПСВ Еjндховен, Черноморец Одеса, Лацио не са ептен никоj и ништо тимови. Jас кажувам дека ништо не са овие ами не ми веруват.

Луге не е толку јак Лудогорец колку што се слаби Лацио( читајте италијанска лига). Валенсија 4 и јаче сезони има турбуленции и затоа се сомневав јас (изгледа и Атсо) во сигурна и убедлива победа. :cuc: Сладоледџија со здравје да си ги трошиш парите чим си фатил 1 и 3+ (y)

Валенсиjа си е доста jака европска екипа нормално да победи категорично. Истата ситуациjа беше со Динамо Киев екип коj со барем двадесет пати поголем буджет од Лудогорец. Не е толку jак Лудогорец во споредба со шпански гранд, но очевадно беше поjак от српски, хрватски, холандски, италиjански гранд.

бев под емоции кога напишав "како стигнале до овде".
јбг, судијата ме изнервира што му покажа црвен картон на Кеита.
Лудогорец во натпреваров влезе со преголем респект према Валенсија може тука згрешија, едноставно после секој фаул подаваа рака и се извинуваа, брзиот гол исто така ги пресече, не успеаа и пенал да реализираат т.е. одличниот Алвес одбрани. Теренот ќе напишам пак дека беше катастрофален, се плашев да не дојде до некоја повреда, ама за среќа немаше оштра игра, баш напротив многу-многу коректна игра од Лудогорец (y)
штета што Переира на крај на натпреварот без потреба симулираше и го натера судијава да му покаже црвен картон на еден играч од Лудогорец :(
играчите беа поздравени од трибините, свака част :cuc:
на Бугариве ова им беше задоволство што дочекаа ваков меч во 1/8 ЛЕ против Валенсија, пун стадион 42.000 луѓе. :)
браво Лудогорец!

Леле што пропушти Гамеиро :facepalm: и затоа казната одма ги стигна. Супер поставеност на Бетис, Емери не знае кај тера

Aнтонио Адан - Животна утакмица. (y)
gvfcd.png

Фиорентина заслужи позитивен резултат затоа што Јуве изиграа како пи*енца. Честитки за нивните фанови.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom