УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Што да правам, во заблуда сум... 2,10 коефициент за победа на Валенсија, сакам синг на тешки пари да ја фукнам дека добар коефициент е, башка кој е Лудогорец - никој и ништо , остајте тоа што Лацио го тепале, чим Лацио од Сасуоло губат ќе ти текне колку е саат ..

Еве јас незнам колку е саат.

Лудогрец:
Stoyanov; Caiçara, Barthe, Mäntylä, Minev; Fábio Espinho, Dyakov; Aleksandrov, Marcelinho, Misidjan; Bezjak.

Валенсија:
Alves;J.Pereira, Senderos, Mathieu, Bernat;Fuego, Keita; Barragán, Vargas, Fede; Alcácer.​

-----
Базел:
Sommer; P.Degen, Sauro, Suchy, Ajeti; Frei, Serey Die; D.Degen, Delgado, Stocker; Sio.

Салзбург:
Bin3N3VCAAEpIlD.jpg

----

Порто:
Helton, Danilo, Alex Sandro, Maicon, Mangala, Fernando, Defour, Carlos Eduardo, Varela, Quaresma, Jackson Martinez.

Наполи:
Reina, Réveillère, Ghoulam, Albiol, Britos, Henrique, Behrami, Insigne, Hamšík, Callejón, Higuaín.

малце чудно - 3 натпревари од 19:00, а 5 од 21:05 :eek:

Чист гол им поништија на Порто...Срамота! и после ќе искача кловнон Де Лаурентис со изјавине,како судиите секогаш го оштетувале Наполи :tapp:

Што да правам, во заблуда сум... 2,10 коефициент за победа на Валенсија, сакам синг на тешки пари да ја фукнам дека добар коефициент е, башка кој е Лудогорец - никој и ништо , остајте тоа што Лацио го тепале, чим Лацио од Сасуоло губат ќе ти текне колку е саат ..
Ај со среќа да си лапам пари и поздрав до тие што се сомневаа во Валенсија :LOL:

Чист гол им поништија на Порто...Срамота! и после ќе искача кловнон Де Лаурентис со изјавине,како судиите секогаш го оштетувале Наполи :tapp:

стрим/сопкаст нешто да не имаш?

2.25 беше денес у СпортЛајф коефициентот...150 денари повеќе, таман за данокот...
Ме фаќаше страв, иначе мислев all in да идам (околу 100 евра да дадам) ... Ама задоволен сум и вака...

ја мислев само у Шпанија судииве судат против Валенсија, си викам ај Европа друго ќе биде оно :facepalm:....
имаше пенал да, ама црвен ?!??? :eek:
али затоа на голот е Диего Алвес :cuc::cuc: од кога е дојден во Европа одбрани 15 од 29 пенала :свиркам:
на оваа листа се приклучи и Roman Bezjak!!
Leo Messi
Cristiano Ronaldo
Diego Costa
Frédéric Kanouté (x2)
Fernando Llorente
Mario Mandzukic
Joan Verdú
Ivan Rakitic
Adrián López
Javad Nekounam
Edu
Víctor Casadesús
Mikel San José
:cool:

ама според Сколари за него нема место во репрезентацијата на Бразил (дури не го ни викаат).... :pos:
очајни се овие Лудогорец се чудам како стигнале овде...
а и теренов е катастрофален!!!

Јакине од што се толку јаки, губат сеа. 3 шанси у 5-6 минути и се усраа. Првата среќа имаа Порто, втората ја одбрани убаво Хелтон, а на третата отпадот Каљехон што направи не знам.

Сакам да идат даље, ама ов волку не знаење може и да не. Ај ваљда ќе израмнат, па у реваншот ќе тепаат ко шо треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom