- Член од
- 15 март 2013
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 633
Ова со Турција ептен испадна безвезе.Страшно безвезе одлука али ајде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете бидна и тоа, а јас испотрескав зелени. ПроштевајтеПромили?![]()
Челси- Барселона 2009 година, прекрасна дефанзива за око со брза транзиција и контранапади али се умеша тука други фактори (судија) и бидна што бидна...Глеам Романија 2-3 пати ја спомнувате, очобол игра, дефанзивно не знам што. Никад ги неам пратено Романциве, бар у последно време, порано кога играа Киву и Муту знаев да ѕирнам ако ги имаше на тв.
Друго ми е прашањето, само мене ми се свиѓаат такви хард-кор дефанзивни екипи? Онака како Грците што се бранеа 2004 со сите сили позади. Со сета сила у дефанзива па куд пукло да пукне.
Баш ми е мерак да гледам таков фудбал, на пример една Шпанија или Англија да им кружи околу шеснаесетник на Романија или Унгарија а овие како герилци набиени у шеснаесетник да не ги ебат ни 2%.![]()
Па за Интер навиваш јеботе како да ти се свиѓа напаѓачка игра [emoji12]Глеам Романија 2-3 пати ја спомнувате, очобол игра, дефанзивно не знам што. Никад ги неам пратено Романциве, бар у последно време, порано кога играа Киву и Муту знаев да ѕирнам ако ги имаше на тв.
Друго ми е прашањето, само мене ми се свиѓаат такви хард-кор дефанзивни екипи? Онака како Грците што се бранеа 2004 со сите сили позади. Со сета сила у дефанзива па куд пукло да пукне.
Баш ми е мерак да гледам таков фудбал, на пример една Шпанија или Англија да им кружи околу шеснаесетник на Романија или Унгарија а овие како герилци набиени у шеснаесетник да не ги ебат ни 2%.![]()
Јок, и ја уживам во таков фудбал кога е стварно добра дефанзива против екипа што не може да ја пробие истата.[DOUBLEPOST=1444819188][/DOUBLEPOST]Глеам Романија 2-3 пати ја спомнувате, очобол игра, дефанзивно не знам што. Никад ги неам пратено Романциве, бар у последно време, порано кога играа Киву и Муту знаев да ѕирнам ако ги имаше на тв.
Како се одредени носители и неносители ?Носители - Босна,Украина,Шведска и Унгарија
Неносители - Данска,Норвешка,Ирска и Словенија.
Шведска-Норвешка/Данска и Босна-Словенија би биле така, со повеќе жар мечеви![]()
цел живот ќе ми е таа утакмица во сеќавање на „мостот“ кога требаше 23513465136 пенали за Челзи да има..Челси- Барселона 2009 година, прекрасна дефанзива за око со брза транзиција и контранапади али се умеша тука други фактори (судија) и бидна што бидна...
једини двомеч каде што некоја екипа беше подобра од Барселона тогаш.цел живот ќе ми е таа утакмица во сеќавање на „мостот“ кога требаше 23513465136 пенали за Челзи да има..
Арсенал на гости кога му дадоа втор жолт оти ја шутнал топката....једини двомеч каде што некоја екипа беше подобра од Барселона тогаш.
незнам дали тоа беше иста година?Арсенал на гости кога му дадоа втор жолт оти ја шутнал топката....
Sent from my ST21i using Tapatalk