UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Oвие не се албанци бе, Џака, Шакири, Бехрами се од Косово а Косово је срце Србије. :D
Касами, Мехмеди, Мустафи, Џемаили се од Македонија. :oeoeoe:

Албанци од Албанија 2-3ца познати дали има. Еве баш проверувам ни Цана ни Бериша не се од Албанија туку од Косово. :icon_mrgr:
Од другите познати, Хисај у Наполи што игра (ако може да се смета како познат) е единствен од Албанија.

:kuracc:
Zemi nesto pojako,probaj se SEROxat,ovigledno ne deluva apaurin kaj tebe :) Vrska ti nema postot

Albanec i kosovar nema razlika,isto ti e toa,eden jazik,eden narod isti obicaji,vekovi i mileniumi samo sto na vas ne vi e jasno..Deneska na teren bea 5 od kosovo,4 od albanija,1 od bujanovac i eden od
Kumanovo..Xhaka i Shaqiri i Xhemaili niz site intervjua tamu sekogas se deklarirale kako Albanci,ima youtube sto te demantira na lice mesto,samo sto tamu ne e vazno toa..
Има. Тие од Косово се племе, некоја мешавина на Чеченци и Албанци, ова искрено ти го кажувам, го имам читано во некоја статија ама нема теорија да ти ја најдам сега пошо одамна беше. Во Албанија живее поразличен народ во однос на Косоварите, има и католици, а има и неписмени ко овде што се 99%.

Има. Тие од Косово се племе, некоја мешавина на Чеченци и Албанци, ова искрено ти го кажувам, го имам читано во некоја статија ама нема теорија да ти ја најдам сега пошо одамна беше. Во Албанија живее поразличен народ во однос на Косоварите, има и католици, а има и неписмени ко овде што се 99%.
Hahahahaha me iznasmea,ne sme nie tie sto tragat po Identitet.Vo taa tema si invalid vo sekoj pogled,nego drugo e temata,sport.Ne zabegnuvaj,zaeban si vo taa nasoka

Zemi nesto pojako,probaj se SEROxat,ovigledno ne deluva apaurin kaj tebe :) Vrska ti nema postot
Зашто врска ми нема. Провери си на нет, ќе видиш.
Бериша, Цана, Бехрами, Шакири се родени на Косово.
Другите се по потекло од таму исто како вас овде што сте родени и израснати во Македонија со потекло од Косово.
Од Албанија некој да се доселил во Македонија не верувам.
Касами, Мехмеди, Мустафи, Џемаили се родени во Македонија со косоварско потекло.

Еве ти кажи ми, кој од овие е Албанец од АЛБАНИЈА, не мешај Косово и Македонија пошто еве као што ти кажува Стефан има разлика од Албанец од Албанија и Албанец од Косово. Тоа и вашите го кажуваат.
Сериозно ова.

Hahahahaha me iznasmea,ne sme nie tie sto tragat po Identitet.Vo taa tema si invalid vo sekoj pogled,nego drugo e temata,sport.Ne zabegnuvaj,zaeban si vo taa nasoka
Па ми викаш Косовари и Албанци се едно исто. Како тоа се едно исто кога не се? Или сите сте Чеченци? :icon_lol:

Тоа се гледа по понашање и менталитет, не мора ти да ми објаснуваш. Исто како што Германците си имаат свој менталитет, Скандинавците, Англичаните итн итн... Ние на пример имаме менталитет на пички, смрдливи пички во душа, затоа сме цела наша историја под ропство.

Ау одиме на Европско!!
Го заслуживме ова, а после ова се очекуваат и други таленти албанци низ Европа да се одлучат да играат за Албанија.

А најинтересно било овде бе на темава, некои свршија на победата на Србија, некои бараа кладби дека нема да се квалификуваме на ЕП.
Па сега откако обезбедивме пласман на ЕП мрсат муда како не било заслужено, како цел свет не мразел ама ете пак судот нам ни ги дал бодовите пошто не сакаат многу, де дронот бил крив, де она, де ова...секакви глупости пишувани овде.
Некои па кажуваат дека сме диви, а имавме пораз од најголемиот душман на домашен терен и ниту една запалка не беше фрлена кон противникот во стадион, за разлика од "еманципираните" кои влегоа на терен и тепаа играчи.
Има и такви глупости кои викаат дека ете фудбалот не им е толку важен, а сите се фудбалски фанови :pos:.

А за тие кои викаат дека Албанија ќе биде наполнета на ЕП од сите, да им кажам дека ете ние игравме и со Португалија, па и со Франција и на ниту еден меч немавме срамен пораз. Дефанзивно имаме многу добар тим и можеме да издржиме без да се посрамотиме. Иако и самата квалификација на ЕП е огромен успех.

Уште па историчари испаднаа на темава и држат предавања како Цана, Џака и други не се албанци, а не гледате бе сироти што глупости трескате, ама ако продолжете со филмот, некои ви препорачаа диазепами за да ви се смират хормоните малце пошто личите на возбудени тинејџерки.

Поздрав до хејтерчињата...

Зашто врска ми нема. Провери си на нет, ќе видиш.
Бериша, Цана, Бехрами, Шакири се родени на Косово.
Другите се по потекло од таму исто како вас овде што сте родени и израснати во Македонија со потекло од Косово.
Од Албанија некој да се доселил во Македонија не верувам.
Касами, Мехмеди, Мустафи, Џемаили се родени во Македонија со косоварско потекло.

Еве ти кажи ми, кој од овие е Албанец од АЛБАНИЈА, не мешај Косово и Македонија пошто еве као што ти кажува Стефан има разлика од Албанец од Албанија и Албанец од Косово. Тоа и вашите го кажуваат.
Сериозно ова.
Site onie sto gi spomna,zborat albanski,decata im
Nosat albanski iminja,se deklarirat kako albanci,edna albanska zastava veat po svadbi..i site vo svet gi znat kako albanci,ti zali se kaj Van hojt deka ne se

Па ми викаш Косовари и Албанци се едно исто. Како тоа се едно исто кога не се? Или сите сте Чеченци? :icon_lol:

Тоа се гледа по понашање и менталитет, не мора ти да ми објаснуваш. Исто како што Германците си имаат свој менталитет, Скандинавците, Англичаните итн итн... Ние на пример имаме менталитет на пички, смрдливи пички во душа, затоа сме цела наша историја под ропство.
Isto e drugar,vo sekoja smisla..Toa sto baras vlakno vo jajce sosema e drug muabet

Site onie sto gi spomna,zborat albanski,decata im
Nosat albanski iminja,se deklarirat kako albanci,edna albanska zastava veat po svadbi..i site vo svet gi znat kako albanci,ti zali se kaj Van hojt deka ne se
Исто е ама не е исто.
Вие сте поделени на 2-3 држави и самите не знаете кои сте и што сте.
Како може да е исто, некој од Косово и некој од Тирана?
Како може да е исто, некој од Белград а некој од Бања Лука?

I temata treba da glasi :cestitki za Albanija sto se plasira vo francija,se drugo e Provokacija

te ultra е баниран една недела од форумов, период во кој треба да проба да ја почитува државата во која живее барем на форумов.

Глуп сум ја, не би знаел да наместам такво нешто. :D

еве го :cool:

@puno што е ова бе објасни ми? А и другите циркузанти на темава се добредојдени да ни образлошат чему ово скандирање.
Дека ние сме биле искомплексирани и урламе уби уби уби шиптаpа. :kafence:
Зборев за скандирањата што ги правевте кога игравте со рандом европска екипа, а ти се правиш мутав и менуваш тема.
Иначе никаде не негирав дека има гомна насекаде, иначе пак, како што кажував, немаме пцуења на албански, само на српски, не сме креативни, џабе.

Уби, закољи, за шипатр да не постои...
Да напоменам, пред да се испушти дронот.
Таму се свиркаше албанска химна, се извикуваше со нацистички пароли, а ваму му се аплаудираше на спротивен играч, мислам, разликата е очигледна, џабе ние спомнуваме во темава неплаќање струја во Тетово. Ваму хулиганот кој го пушти дронот е во затвор, ризикува затворска казна од 15 год, а таму хулиганот влегува во стадион за да тепа играчи, иако има забрана за тоа.
Со обзир на ова, и многу други работи, вие пак во целава работа албанците ги викате нецивилизирани, смешно, море трагично. Нејсе, не се плаќа данок, се дрифта со коли во Тетово, се прославува со тенденциозни провокатвини мапи, рамковниот, 2001, доволно има причини, нели?
Да напоменам, вие први мешавте политика, морав да се ставам на едната страна, иако не ми доаѓа на памет да бранам гомнариите што ги прават албанците.

Само ме интересира за дискусија во иднина, ова „шипатр“ ти е намерно згрешено или?
Зошто еднаш ме убедуваше дека никогаш во ниту една конотација албанци не би го користеле тој израз.

Само ме интересира за дискусија во иднина, ова „шипатр“ ти е намерно згрешено или?
Зошто еднаш ме убедуваше дека никогаш во ниту една конотација албанци не би го користеле тој израз.
техничка грешка

Лаже (свесно) што е уште поважно , за тоа дека "немале пцуења на албански". Ова qifsha macedon е кечуански дијалект претпоставувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom