Глуп сум ја, не би знаел да наместам такво нешто.
еве го
@puno што е ова бе објасни ми? А и другите циркузанти на темава се добредојдени да ни образлошат чему ово скандирање.
Дека ние сме биле искомплексирани и урламе уби уби уби шиптаpа.
Зборев за скандирањата што ги правевте кога игравте со рандом европска екипа, а ти се правиш мутав и менуваш тема.
Иначе никаде не негирав дека има гомна насекаде, иначе пак, како што кажував, немаме пцуења на албански, само на српски, не сме креативни, џабе.
Уби, закољи, за шипатр да не постои...
Да напоменам, пред да се испушти дронот.
Таму се свиркаше албанска химна, се извикуваше со нацистички пароли, а ваму му се аплаудираше на спротивен играч, мислам, разликата е очигледна, џабе ние спомнуваме во темава неплаќање струја во Тетово. Ваму хулиганот кој го пушти дронот е во затвор, ризикува затворска казна од 15 год, а таму хулиганот влегува во стадион за да тепа играчи, иако има забрана за тоа.
Со обзир на ова, и многу други работи, вие пак во целава работа албанците ги викате нецивилизирани, смешно, море трагично. Нејсе, не се плаќа данок, се дрифта со коли во Тетово, се прославува со тенденциозни провокатвини мапи, рамковниот, 2001, доволно има причини, нели?
Да напоменам, вие први мешавте политика, морав да се ставам на едната страна, иако не ми доаѓа на памет да бранам гомнариите што ги прават албанците.