UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ocekuvam utre sudot vo lozana povtorno uste edna nepravda da ispravi i da im dodeli sluzbeni tri boda na albanija.

Не чекај стварно не ми е јасно што целиов интернет ми ја слави победава на Србија ? Ама ни најмалку.

Албанија изгуби од Србија. ок.

Во вторник Албанија ќе биде патник на ЕП а Србија не.

Сигурно ете сега ќе им го одземат правото да играат на ЕП пошто изгубиле од Србија..

Ај да беше битна утакмица за тоа дали Србија или Албанија ќе иде..ок ќе сфатев, можеби и мене ќе ми беше мило..вака..стварно гајле ми е..ова е победа за Србите огромна чисто пошто докажаа дека се подобри од Албанциве и можат да се бунат за дронот и what not..ама вака како Македонец стварно кур ме боли за резултатов.

Љајич најдобро изигра, нон стоп идеше по топка и повлекуваше..и на крај го чукна.

Sto kurot vi e be picki edni site glumite srbomani ovde glupaci gledajte svoj dvor, nashiot uspeh e pregolem ovie kvalifikacii glupci edni

Честитам на успех, многу големо на успех, ајде кажи успех, успех успеХ, маму ти ебам albanska

Не чекај стварно не ми е јасно што целиов интернет ми ја слави победава на Србија ? Ама ни најмалку.

Албанија изгуби од Србија. ок.

Во вторник Албанија ќе биде патник на ЕП а Србија не.

Сигурно ете сега ќе им го одземат правото да играат на ЕП пошто изгубиле од Србија..

Ај да беше битна утакмица за тоа дали Србија или Албанија ќе иде..ок ќе сфатев, можеби и мене ќе ми беше мило..вака..стварно гајле ми е..ова е победа за Србите огромна чисто пошто докажаа дека се подобри од Албанциве и можат да се бунат за дронот и what not..ама вака како Македонец стварно кур ме боли за резултатов.
Zamisli i mene ne mi e jasno zosto ovdesnive svrsuvaat na albanija

Ako bidat vtori ke igraat baraz ili direktno se na EP?
Директно ќе одат :D

АМА МОРА ДА ПОБЕДАТ ВО ЕРМЕНИЈА.
Како играат мислам дека нерешено им е сигурно, победа малку потешко. Плус Данците ако фрлат некое евро да дополнително ги стимулираат Ерменците, тешко дека ќе победат.
Едвај тепаа во Албанија, а таму ќе имаат уште потешка работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom