UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Браво и за детето што го истепаја. Не сте свесни кого сте удреле, и нека му ја мисља ако запамтил барем еден од нив. Косово нема да го собере

Ќе ја тепаат Ерменија, ќе влезат на ЕП и ќе ги исчукаат сите таму, ко Босна лани на СП. Simple as that. Е сеа ако не ја тепаат факинг Ерменија, нема да испаднат ништо поарни од нас. :angel:

Мафија ќе го купува против Ерменија, хеј. Овие ако ги протнат на европско ќе е колатерална штета. Од другите земји нема да одат навивачи кога ќе играат со неандерталциве.
Ги знае цела европа што вид на гниди се.

Иначе најсреќни од утакмицава се фановите на Челзи, се повредија Матиќ и Ивановиќ, конечно мора да смени Мурињо. :pos:

И сга што праиме, Србија со оваа утакмица докажа дека е класа подобра од Албанија и тоа со оваа катастрофална форма, додека Албанците од почетокот правоцираа и сакаа пак да исправоцираат некоја бесмислена реакција посебно на Митровиќ, па и атмосфера демек правеа за утакмицава а на стадион беше како на погреб, така да љопиве се далеку од врвен спорт , а не би ме чудело да го папаат и од Ерменија со оваа игра...

Дајте видео од српскиот коментатор од РТС што пренесувал... читам по нетов ептен драматично ги искоментирал последните минути од натпреварот.

Јас пак цело време мислев дека натпреваров е наместен, ќе си ги поделеа бодовите и сите "среќни и задоволни"... ама ете

Дајте видео од српскиот коментатор од РТС што пренесувал... читам по нетов ептен драматично ги искоментирал последните минути од натпреварот.

Јас пак цело време мислев дека натпреваров е наместен, ќе си ги поделеа бодовите и сите "среќни и задоволни"... ама ете
лично неприметив коментаторот да се покаже :)

Треба сега Србија да се казни со 3 бода и Аљбанија службено да добие 3:0 поради тоа што беше нарушена хармонијата и психичката добросостојба на аљбанскиот народ. Колку само убаво звучеше иновативното навивање “Ољеееее, ољеееее, оље, оље, оље...“

Абе прво во главите треба да се смените ооо шипци, назад сте од Европа 50 години во секој поглед.

Dusko-Tosic.jpg

:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom