Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже капа доле за борбеноста. Цврста тврда репрезентација сте. Ама мнооогуу калкулираат на секоја утакмица. Гол играч немате ко Таре на времето. Голот на крај реално го примивте пошто многу калкулиравте и со Данска и денес. Многу се мисли на одбрана а на напад се чека или на грешка или некој индивидуален потег да направи нешто. И со Данска и денес ве гледав. Истата игра. Џака ги уби денес ама неможе сам. ТерајтеА бе арменците што пропуштија, имаа многу повеќе од играта, ме потсетија на Албанија според борбеноста.
Да го добиеја мечот, стварно ќе им олеснеа на Албанија. Ајде вечерва барем еден бод за Албанија.
Фали Дарди на темава![]()
A сеа шо нема дрифтање, не одговара резултатов?Премногу ќе беше да завршиме непоразени нелиНе беа противник за потценување, цело второ полувреме контролираа игра.
Друже капа доле за борбеноста. Цврста тврда репрезентација сте. Ама мнооогуу калкулираат на секоја утакмица. Гол играч немате ко Таре на времето. Голот на крај реално го примивте пошто многу калкулиравте и со Данска и денес. Многу се мисли на одбрана а на напад се чека или на грешка или некој индивидуален потег да направи нешто. И со Данска и денес ве гледав. Истата игра. Џака ги уби денес ама неможе сам. Терајте.
Пече а?![]()
На вас? Се гледаПече а?![]()