UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова уште го немав видено. Baird од Северна Ирска доби два жута картона во еден напад. Првин направи фаул по што судијата даде предност оти се створи контра, по што следуваше уште еден фаул од него. Кој друг ако не Чакир.

Не не, ова е врвот на најглупиот црвен картон од најглупиот играч у свет, Суљо Мунтари. маст вач!

Намештаљка е оваа бе, а кој друг ќе пуштиш ако не изгубен црнец од Африка да изглуми будала и да си легне мечот :D

Намештаљка е оваа бе, а кој друг ќе пуштиш ако не изгубен црнец од Африка да изглуми будала и да си легне мечот :D
Абе битна ни беше оваа утакмица, се кршеше првенството тука. Мурџо го стаи Суљо да зачува 1-1, пред тоа мислам имаше и уште една дефанзивна измена.
Тогаш Катанија беа мадафака екипа, победување кај нив на Сицилија само со полиција. :D

Мечевите Португалија - Данска и Албанија-Србија се играат во ист термин .

1. Ако Португалија ја победи Данска тогаш Албанија со победа над Србија слави пласман на ЕП.
2. Ако Португалија изигра нерешено со Данска тогаш пласманот на втора позиција се одложува за последно коло без разлика на резултатот на мечот Албанија-Србија.
3. Ако Португалија изгуби од Данска , а Албанија ја победи Србија тогаш пласманот на втора позиција се одложува во последно коло .
4. Ако Португалија изгуби од Данска , а Албанија изигра нерешено со Србија тогаш Албанија ги губи шансите за второ место.

ако заврши нерешено данска, а албанија победи со србија уште одма се пласирани на европско.

Не не, ова е врвот на најглупиот црвен картон од најглупиот играч у свет, Суљо Мунтари. маст вач!

Не знам која е целта овде, дали е стварно местена(шо не верувам) или е лично ова идеја на Мунтари, ама апла се гледа дека е намерно, бе.
Одма влегува и прави непотребен остар старт за жолт картон. И одма после во жив ѕид крева рака за да ја удари топката. Значи не го удира него топката, туку он пресегнува со раката да ја удри.

Австрија доминира , одлична игра , супер тим . :vozbud:

Репрезентативците на Сан Марино го постигнаа првиот гол на гости после 15 години и полудеа од среќа. Сеуште има такви кои играат фудбал од срце. РЕСПЕКТ! :cuc:

Го кркнале на крај за 2:1 :coffee:
Уфф, колку ќе беше јако да освоеја поен...
Штета шо нашиве ќе бидат во последен шешир од наредни квалификации, баш би сакал да се падневме со Сан Марино, да ни одржат лекција.

Интересна слика :D
11953238_10154186910354745_4296246532980763037_n.jpg

Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije u Tirani pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na autobusu sa fudbalerima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a prema rečima potpredsednika Sava Miloševića ,niko nije povređen.

12112179_932672343466305_2035973904293887942_n.jpg

Грешка е ова. Провоцираат србиве. Измислуваат топла вода сеа. А баш фин пречек имале, цвеќиња и конфети им фрлале по автобусите.

Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije u Tirani pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na autobusu sa fudbalerima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a prema rečima potpredsednika Sava Miloševića ,niko nije povređen.

12112179_932672343466305_2035973904293887942_n.jpg

Грешка е ова. Провоцираат србиве. Измислуваат топла вода сеа. А баш фин пречек имале, цвеќиња и конфети им фрлале по автобусите.
После ваквата изненадна реакција на Србите
yE0FNBTfWGsx89XYinOg_c9.gif

домаќините се почуствувале испровоцирани и ги извадиле камењата

Тој со дронот е уапсен поради поседување недозволено оружје , како претпазливост поради мечот , инаку планирал пак нешто за натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom