Welcome to the jungle

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Interesno mi e zs tolku zesko reagirate stanuva zbor za Srbija i nesto sto se sluci vo Srbija a ne vo Makedonija. Ne treba da ne zainteresira vopostvo ova vcera sto se sluci
Македонија ја победи Србија. Вие сте единствената нација во светот што слави прекин на утакмица.Д
А као беше кога Македонија го победи Србија, а голот беше дело на Агим Ибрахими? Радост или болеше, или и тоа и тоа![]()
Он е член на Шверцери. Некои од неговите содругари веќе се во Сирија да колат деца и што ли уште не. А според некои инфоа и дронот во Белград бил нивни.Не си во право. Кога ќе видиш дека што и да направат шиптарриве никој не ги казнува, туку им помага можеш да знаеш дека истото ќе го направат и кај нас, само x10.
а?A Srbija Srbija majko Srbija i ovo prezivao smo.
Без еуфорија, треба реално да се гледат работиве.
Малку после тоа, во 42-та минута, судијата ГО зема топката
Он е член на Шверцери. Некои од неговите содругари веќе се во Сирија да колат деца и што ли уште не. А според некои инфоа и дронот во Белград бил нивни.
Така да, на погрешен начин му се обраќаш.
Шознам, после предавањето на КиМ не се ништо поразлични од вас. Да се срби ко што биле пред 100 години никогаш немаше да се игра утакмицата. Ова сега шлајм безличен, ударање у груди на стара слава пички неспособни, цркви им палат, деца им тепаат они со мал прст не мрдаат.
Види го овој психо,уште не си живееш свој живот??? можам само да замислам како изгледаш, цел ден на компјутер дебел, и brainwash evrywhere evryday.Он е член на Шверцери. Некои од неговите содругари веќе се во Сирија да колат деца и што ли уште не. А според некои инфоа и дронот во Белград бил нивни.
Така да, на погрешен начин му се обраќаш.
Како и да изгледам, тоа за жал нема да го смени фактиве:Види го овој психо,уште не си живееш свој живот??? можам само да замислам како изгледаш, цел ден на компјутер дебел, и brainwash evrywhere evryday.
Тоа задоволство нема да го доживеш, тука ке останам, тука ке останат и моите деца и внуци, иии колку имам такви што цел ден ми дават идеи,совети како да избегам надвор овде нема преспектива, нема напредок, нема иднина ама ете глупавиот јас имам голема лубов за ова земја.Епа да се надеваме дека и он ќе забега натаму.
Пут самураја је пут за Сирија.