B
Beck's
Гостин
Pozasluzeno amin, gazenjeee
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1427652722][/DOUBLEPOST]Добри сте не сте лоши имате шанси за Европско е сега од вас зависи колку ќе издржите..уште 2 победи и мислам дека идете на ЕвропскоALBANIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Kakov mec.... od 0-1 do 2-1 pred fantasticna atmosfera.. zasluzena pobeda i uste malku za Evropsko![]()
3to plasiranive ke igraat baraz megu sebe?Poso 9 ekipi ke bidat?
Да бе и Србија па да ја бомбардира и топ ќе беше нели?
Де бе па ти, голем е Господ, гледа тој сè. Ќе ви ја исправи неправдата што се надвиснала над вас.Да имаше правда и трите бода од мечот Србија-Албанија ќе припаѓаа на Албанија, и сега речиси ќе беа квалификувани, со 10 бода уште од сега.
Да имаше правда и трите бода од мечот Србија-Албанија ќе припаѓаа на Албанија, и сега речиси ќе беа квалификувани, со 10 бода уште од сега.
Баш да видиме што ќе биде после Црна Гора - Русија, каде имаше само фрлање со предмети.
А во Србија-Албанија имаше и тепање на играчи и влегување на познати хулигани.
Ти бе за Албанија навиваш, нормален ли си?Има време,мислам дека бараж посекако не му бега,се што треба е да стегнат заби на гостински терен против Ерменија и да ја победат Србија дома што ќе биди тешка задача ,но не и невозможна