UEFA Europa League

Член од
14 април 2012
Мислења
32.827
Поени од реакции
67.206
koj e fejk anri be :)))))))
Игало.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 262740

No-look defending. Фирмино, ама за дефанзивци.
Не знам заш се форса Мегваер. Кога крило ке ти даде гол на втора статива, голот иде на душа на бекот. Ова и на тренинг се увежбува, централните маркираат втрчување од средина, бековите од крило. Ама пуст форс.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
Ne gleam sto bi mu se zamerilo na Ole, osven sto gleam saka da mu produzi dogovor na Pogba, abe prodaj go u prva prilika za nekoja ponuda od nad 60m evra i ajt u picku mater, kako moze uste da smetaat na nekoj koj javno kaza deka vise ne saka da e tamu, i on i brat mu. Kopile preplateno, ligle dabersko.
Он ни е главен у средина, плус кај ќе минеме ние средина без него!

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
Секоја брука е заслужена. Да те надигра екипа која е составена од реџектс и играчи на позајмици. Прва измена у 87-ма минута, а тимот 20 минути ти пешачи по терен. Викторче наместо да си ја признае грешката, зеде да се кара со оној кој му укажа дека заебал ствар. :facepalm:
Ако имаат зоолошка во Манчестер не е лошо да го продадат таму Викторчета, барем некој лав ќе види аир!

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Игало.

Не знам заш се форса Мегваер. Кога крило ке ти даде гол на втора статива, голот иде на душа на бекот. Ова и на тренинг се увежбува, централните маркираат втрчување од средина, бековите од крило. Ама пуст форс.

Јас чисто за зафрканција.

Најмалку е виновен за головите, ако зборуваме реално, но мораше овде подобро да биде позициониран, како и да е.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Секоја брука е заслужена. Да те надигра екипа која е составена од реџектс и играчи на позајмици. Прва измена у 87-ма минута, а тимот 20 минути ти пешачи по терен. Викторче наместо да си ја признае грешката, зеде да се кара со оној кој му укажа дека заебал ствар. :facepalm:
Абе не знам зошто ја потценувате Севиља, редовно ги шлака Барса и Реал, добро Реал почесто.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.827
Поени од реакции
67.206
Јас чисто за зафрканција.

Најмалку е виновен за головите, ако зборуваме реално, но мораше овде подобро да биде позициониран, како и да е.
Не ни зборев за тебе, 2-3 страни поназад е форсот. Штета што не можевме да играме со Интер. Баш ради форумов :D.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Игало.

Можеше да спречи да топката воопшто да не дојде до втора статива само ако клизеше, потег што ќе го направеше секој сериозен стопер. Он сврте кругче исто како со Бергвин кога направи.
Џабе го браните кога не го бива за екипа како Јунајтед, ви изгледа добар оти другите се катастрофа.
Не може цел свет да форсира.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.261
Моментално Сунес за Погба... :zloo:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Игало.

Ваљда затоа што се форса од фанови на Јунајтед дека е Неста со техничка елеганција на Пирло, платен по реална цена а у реалност да го споредиш со Титус Брамбл има повеќе логика од горенаведенето.

Kajgana Shop

На врв Bottom