UEFA Europa League

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Стерлинг вчера распнат, денес за фејк Анри чутимооооооооо?
Стерлинг е Рајан Гигс за ванаби Анри затоа јаде ремет

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.349
Pa ovoj ole, so ovoj fudbal sto saka da go nametne odnosno nacin na davanje golovi ... Lukaku mu bese izmislen za ovoj sistem, ne veruvam deka u momentov bi go prodaval ko sto lesno se otarasi od nego lani.
Ide da izbusi preku sredina, najcesto marsijal se izvlekue ko centar u kosarka, raka na srce dobro go prai toa, ali na toa i ostanuva, lukaku denes 2 gola davase ko od shala, preizmislen e za takvi akcii, roden e prakticno za istite. Gospod zdravje da im dae sto u situacija koga go gubea inter ikardi, ovie se najdoa da go nogiraat lukaku od tim.
Ako ide inter dalje definitivno poise mu odgvarase sevilja, narocito sto denes pokazaa deka se ranlivi na takov fudbal a Inter redovno insistira na takvi akcii radi lukaku, a i fizicki mi deluvaat nekako ponespremni.

Bolji inace denes united, bajagi i toa, im se desi fm bag, 20 one on one sansi promaseni, i 2 tipicni fm golcinja, daj na krilo nafrli i gol, narocito vtoriot. Toa bese sve od sevilja, 2 sansi, 2 gola, mnogu losi denes, golmanot im bese motm ali nepisano pravilo u fudbal jebiga, gi kaznija shkolski za site promasuvanja.

Ne gleam sto bi mu se zamerilo na Ole, osven sto gleam saka da mu produzi dogovor na Pogba, abe prodaj go u prva prilika za nekoja ponuda od nad 60m evra i ajt u picku mater, kako moze uste da smetaat na nekoj koj javno kaza deka vise ne saka da e tamu, i on i brat mu. Kopile preplateno, ligle dabersko.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Воопшто не рипав и не ми беше ниту цел да тролам или ништо слично. Уште пред Интер да го поминат Леверкузен имав пишано дека сакам Интер- Јунајтед финале, ради тие заебанции и закачки што ги има на форумов помеѓу фановите на Интер и Јунајтед. А за жал не бев во можност да ја глеам утакмицата и ме интересираше дали Севиља на „среќа“ ги помина или ги надигра и слично.
На среќа, у Гаљардини, Стерлинг моуд беа Јунајтед.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.931
Поени од реакции
23.724
П.С. Пошто победникот на ЛЕ оди директно во ЛШ, а сите екипи што останаа веќе се пласирани преку лигите, што ќе се случи со местото? Следната екипа од лигата на победникот ќе игра квалификации или некоја од послабите екипи ќе добие место плус?
Одредени се ждрепките, така да ако имаше шампион во ЛЕ некој кој не обезбедил место во ЛШ преку лига, ќе му се одземеше учеството на последната лига кој има 2 екипи пласирани во квалификации ЛШ, во случајов Хрватска и Локомотива Загреб.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.221
Секоја брука е заслужена. Да те надигра екипа која е составена од реџектс и играчи на позајмици. Прва измена у 87-ма минута, а тимот 20 минути ти пешачи по терен. Викторче наместо да си ја признае грешката, зеде да се кара со оној кој му укажа дека заебал ствар. :facepalm:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ќорави да си ке приметиш дека после 70 минута Јунајтед паѓа физички, пас нееможат да сврзат, почетнички грешки, додавање на 5 метри непогаѓаат, а Солскер не прзема ништо, не меенува ништо, на теренот изгледаше како на Јунајтеед да им е друга утакмица денес.
Погба ми е нејасен, толку господ да те дарувал со талент а толку да те фати во некои утакмици курчобоља за да се влечеш по терен и да изиграваш циркузант што трба да имаш во таа глава..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.425
Поени од реакции
14.856
Освен одбраните на Боно, кога Манчестер требаше да води со повеќе и од два гола, значаен момент во победата на Севиља се и измените што го направи Лопетеги.

Не затоа што сите нови играчи учествуваа при вториот гол. Туку затоа што откако влегоа Де Јонг и Мунир целосно се промени состојбата на терен.

А тука беше и грешката на Сослскер кој не одговори на тој потег, иако секоја чест за се до тој момент. Така да и искуството и знаењето на Лопетеги имаше големо влијание, да го заврши во своја полза, овој речиси па изгубен натпревар за нив.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Лоша недела за тебе бајо мој.
Од шлогот завчера сите постови навака ми се со згрешена буква или пак воопшто цела реченица нема смисла, а сега и со супер днопертиза :D јебем ти барса и фудбал и све :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас се фаќам за измените ама ако сте прателе сезонава, верувам ќе увидевте дека освен Матиќ и Игало како опција плус во нападот, сето преостанато на клупа е колку за декор. Скот е дефанзивен играч. Па пола од овие на клупа се мачат да ги продадат, утакмица ќе свртеле...
Требаше Матиќ да влезе уште кај 70та

Kajgana Shop

На врв Bottom