Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема повеќе да сумњам во одлуките на фудбалскиот маг Лопатаги
Стерлинг е Рајан Гигс за ванаби Анри затоа јаде реметСтерлинг вчера распнат, денес за фејк Анри чутимооооооооо?
Ај уште 3-4 сезони па ваљда ќе се пронајде Погба, и на сите ќе ни стане јасно што улога има.
На среќа, у Гаљардини, Стерлинг моуд беа Јунајтед.Воопшто не рипав и не ми беше ниту цел да тролам или ништо слично. Уште пред Интер да го поминат Леверкузен имав пишано дека сакам Интер- Јунајтед финале, ради тие заебанции и закачки што ги има на форумов помеѓу фановите на Интер и Јунајтед. А за жал не бев во можност да ја глеам утакмицата и ме интересираше дали Севиља на „среќа“ ги помина или ги надигра и слично.
П.С. Пошто победникот на ЛЕ оди директно во ЛШ, а сите екипи што останаа веќе се пласирани преку лигите, што ќе се случи со местото? Следната екипа од лигата на победникот ќе игра квалификации или некоја од послабите екипи ќе добие место плус?
Од шлогот завчера сите постови навака ми се со згрешена буква или пак воопшто цела реченица нема смисла, а сега и со супер днопертизаЛоша недела за тебе бајо мој.
koj e fejk anri beСтерлинг вчера распнат, денес за фејк Анри чутимооооооооо?