UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
bi rekol regulion jakiot, go zboram ovoj vise nekoe vreme, ako e tocno deka real barale 20 do 25m za nego, ke se omrsi nekoj klub asalno od ovoj, sea za sea napoli samo se povrzuvaat so nego.
Се слагам дека голот е пола негов ама и Сусо шутираше од тежок агол со лева нога, не е баш тап ин голов.

Иначе се смеам со братот Марли дно од познавач на фудбалската игра за Сусо - Кутињо обидот од споредба :D

Без гајле ќе му го досудат и 367-миот пенал во полусезонава на најдобриот стрелец на Пеналчестер Јунајтед, Бруно Пеналдеш.

*јадам гомна, не ја гледам утакмицата :D

Погба ќе го сруши рекордот во изгубени топки.

Ќе има преплатениив 10-15 обиди од фебси пасови кои ќе бидат неуспешни, ќе погоди еден во 87ма на решена утакмица и ќе го глеаме тој по хајлајтси кои ќе треба да ја оправдаат цената и по 3 години.

Без гајле ќе му го досудат и 367-миот пенал во полусезонава на најдобриот стрелец на Пеналчестер Јунајтед, Бруно Пеналдеш.

*јадам гомна, не ја гледам утакмицата :D

Да, сега УЕФА спрема ново правило, ако на некоја екипа и се досудени многу пенали да не може повеќе да и се судат, иако се чисти. Нешто како лимит за досудени пенали. Ако го достигнеш, нема повеќе до следната сезона.

Многу пичкарски, лузерски пристап после голот. Скроз се повлече Јунајтед у 10-та минута. На корнер, на 1-1 отидоа 3-4 играчи у шеснаесетник. А можат далеку повеќе да држат и посед и да напаѓаат.

Многу пичкарски, лузерски пристап после голот. Скроз се повлече Јунајтед у 10-та минута. На корнер, на 1-1 отидоа 3-4 играчи у шеснаесетник. А можат далеку повеќе да држат и посед и да напаѓаат.
Севиља игра на посед, мислам дека и со Барса имаа поголем посед.

Марсијал треба да иде еден на еден со Карлос, веќе направи фаул и по жолтиот, лесно ќе му извади црвен

Севиља игра на посед, мислам дека и со Барса имаа поголем посед.
И Јунајтед игра на посед, кога сака Оле. Последниве 10-тина минути се гледа тоа. Али ова повлекување на Оле до сеа е многу пати видено и скоро никокогаш не се исплатело пошто Јунајтед не знае добро да се брани.

Какво смеќарче мало е ова Брендон Вилијамс. За брзо ќе ги добие вилиците во чаша, чувствувам.

Spicon na Sevilja, El Naziri, breej kolku trca, vrsi pritisok, segde go ima na teren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom