UEFA Europa League

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.661
Поени од реакции
6.519
Настрана утакмицата, ако не загризаат за Черки да пробаат да го донесат летово не се нормални. Ова апла му бешр како аудиција, маста им ја извади на сите, има да се уклопи во состемот на Аморим перфектно
Добар техничар но ми нема брзина за ПЛ. Потсетува на Фекир во стилот на игра. Но ако има клаузула од 25 милиони колку што се спомнува вреди да се ризикува.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.671
Поени од реакции
15.358
Колку и да ми се симпатични Бодо, Тотенхем е огромен фаворит и покрај оваа катастрофална сезона во ПЛ. Тоа дури им е и предност, затоа што се на чекор да ја спасат во ЛЕ. Трофеј и ЛШ е одлична награда.

Не само за нив, со новиот систем без некои имиња што ќе дојдат од ЛШ, можеби се изгуби некое име атрактивно име, знаеше и Барса да залута, но многу поважно е што кај сите натпреварувачкиот пристап е на максимум.

Затоа и ЛЕ сезонава е интетесен производ, па гледавме и вакво 1/4 финале.

Бодо се одлично организиран тим, тактички можеби и најдобри од сите полуфиналисти, но немаат голем индивидуален квалитет. Предност им е и домашниот терен, пред се подлогата, климата.

На гости во Европа се мачат, дури и кога ќе извадат добар резултат. Сега ќе мора во Лондон да пробаат да останат во игра, Тотенхем играат брз фудбал, па би можеле да одговорат и на брзата вештачка подлога.

Добро за Бодо е што Тотенхем дава шанса да биде исконтриран, а овие се добри во транзиција, но поради послаб индивидуален квалитет, знаат да ги упропастат тие ситуации кога имаат нумеричка предност.

Иако може лесно да испаднат, а Лацио да одговори подобро на овој предизвик, Бодо допринесе оваа сезона да биде поинтересна за следење и заслужено се тука и се надеваат на чудо.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.850
Поени од реакции
20.621
Тие шо ги напуштија трибините пред крај нека му кисни, го пропуштија најјакиот финиш во последните години на клубот.
Од никогаш не ми биле јасни таквите навивачи, ако можи и навивачи да се наречат.

Тотално лудило од меч, инфаркт да те штрефи да си на стадион :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.053
Поени од реакции
9.216
Тие шо ги напуштија трибините пред крај нека му кисни, го пропуштија најјакиот финиш во последните години на клубот.
Од никогаш не ми биле јасни таквите навивачи, ако можи и навивачи да се наречат.

Е сега, не секого му е пишано!
Не во последните, туку јас за 50+ години следење фудбал не сум начекал ваков трилер.
Имало пресврти, како Тотенхем на Ајакс или Јунајтед со Баерн, ама со волку голови, кец у два у кец, не памтам.
Барса му сврте на ПСЖ голем резултат, ама изедоа бурек судиите тогаш. Овде чисто лудило, наместо спокојни 4:0, спасувавме газ во стодвајсинекоја минута.
Иако помина Јунајтед, секоја чест за Лион, играат за сите пари, задлужуваат ЛШ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.844
Поени од реакции
44.249

Може тогаш разбрале дека финалето е на Сан Мамеш, па затоа си заминале. :icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.850
Поени од реакции
20.621
Може тогаш разбрале дека финалето е на Сан Мамеш, па затоа си заминале. :icon_mrgr::icon_mrgr:
Ако продолжите да спамате за то, ништо чудно и да фати некоја елементарна непогода во Билбао и да го преместат :D

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.131
Поени од реакции
16.258
Ако продолжите да спамате за то, ништо чудно и да фати некоја елементарна непогода во Билбао и да го преместат :D
И како ќе преместат цел стадион?

Kajgana Shop

На врв Bottom